Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vörös haj probléma (? )

Vörös haj probléma (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok. A helyzet az, hogy sajnos előbb cselekedtem, mint hogy utánanéztem volna a dolgoknak, tegnap befestettem a hajam.

Viszont most látom, hogy a vöröstől megszabadulni elég macerás.

Nem szeretnék hosszú idejig vörös lenni,esetleg van olyan módszer, amivel egy-két festés után visszatérhetnék a barnához?

ha nincs, akkor van értelme átfesteni sötétbarnára, és az alatta lévő vöröset úgy lenöveszteni,vagy csúnyán látszik, hogy hol volt előtte vörös?

leszivatni semmiképp nem szeretném, borzasztó sérülékeny a hajam..

2015. febr. 19. 08:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban jársz ha rabizod egy fodraszra. Ha nem vagy hozzáértő es kiprobalsz mindenféle tanácsot amit ide írnak, akkor lehet hogy még rosszabb fog kisülni belole, es még a hajadat is károsítod.
2015. febr. 19. 08:33
 2/4 A kérdező kommentje:

A fodrász szőkíteni tudná csak.A városban összvisz 2 fodrász van,és hát, nem valami királyok...egyszer, még 2 éve festetni mentem, világosbarnából akartam sötétet, az eredmény, nem tudom hogyan, de valami szőkés. szürkés paca lett...

Annyira nem drasztikus a vörös, de nem tudnám évekig 3 hetente festeni, idegesítene, csak érdekelt, hogy áll..

2015. febr. 19. 09:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha csak érdekelt hogy áll, használhattál volna színezőt, de mostmár késő bánat. Első festésre vagy első szőkítésre nem tűnik el a vörös, látszani fog. Ha vörös maradsz, ha hajszínt váltasz, meg fogsz szenvedni vele sajnos.
2015. febr. 19. 11:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Kipróbáláshoz színező sampont szoktak használni, a vörös festéktől lehetetlen megszabadulni... ha ráfestesz is vöröses lesz minden.
2015. febr. 19. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!