Akik gyakran mosnak hajat (1-2 naponta) milyen gyorsan törik a hajuk?
Fodrászként mondom, hogy nem egészséges 1-2 naponta hajat mosni.
Ha teheted min várd meg a 4 napot és így mosd.
Fogalmam sincs, mert rövid, nem törik. Amúgy én meg mondom neked, hogy ne hallgass egy fodrászra, ha nekiáll olyanról okoskodni amiről fogalma sincs. Nem egészségtelen a naponta történő hajmosás, ez az idióta urban legend csak itt tartja magát. Lehet, hogy hosszabb hajnál hamarabb törik tőle a hajszál, de a haj törése azért nem egészségügyi probléma, ebben egyezzünk ki.
Amikor hosszabb hajam volt (vállig-hát tetejéig érő), akkor is naponta mostam és semmi baja nem volt tőle.
#1 vagyok.
Nem okoskodom, csak elmondtam hogy nem egészséges. Ha nem olyan munkát végzünk nem koszolodik a haj ill a fejbőr amiért mosni kéne.
Nekem személyes tapasztalatom nincs de több embernek problémát váltott ki a mindennapi haj mosás pl. száraz haj, zsírosabb haj.
Egyébként ha mosod minden nap továbbra is akkor legalább 3 naponta tegyél fel pakolást a hajadra és hajvég ápolót használj.
Remélem lesz javulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!