Tanács szőrtelenítés utánra?
Fiú vagyok. Szoktam szőrteleníteni a testem különböző területeit. Ilyenek az intim területek, a hónaljam, a mellkasom. Eleinte az utóbbit gyantáztattam, de nem bírtam a terrort. A fájdalom még hagyján, mert azt még kibírtam, de sok alkalom után is észrevettem, hogy közvetlenül a gyanta után, megjelennek az ominózus területen pattanás szerű begyulladt képződmények, ezért a mellkasomnál áttértem a szőrtelenítő krémre aminél persze jobban nő a szőr, de legalább olcsóbb, nincs vele annyi macera, és fájdalommentes. Sajnos az utóbbi időben a nyakam körül is el kezdett nőni a szőr, nem látványosan, de éppen annyira, hogy zavarjon. Ezt azért mégsem akartam már szőrtelenítő krémmel, így hát a gyanta miatti rossz tapasztalatok miatt, kipróbáltam az epilálót. Eleinte úgy tűnt, hogy jó, de végül itt is begyulladt. Régebben azt hittem, hogy a gyantában van valami, amit nem bír a bőröm, de így elég valószínűnek tűnik, hogy a szőr kihúzigálásával van a baj. Tudtok valami olyan krémet, vagy bármi mást, ami meggátolná a begyulladást, és a pirosodást?
Köszönöm! :)
Ha tényleg érzékeny lenne a bőröd, akkor hidd el nem bírná a szőrtelenítő krémet. Az vegyszer ami kimarja a szőröd és persze a bőrödet se kíméli.
Testápolóval meg hintőporral meg tuti nem kenném be az éppen legyantázott területe, amiket te írtál sokkal értelmesebbek. Szerintem a legjobb dolog gyantázás után hidegebb vízzel lemosni az adott részt és utána békén hagyni.
És még egy jó ötlet, próbáld ki a cukorgyantát. Ezt is lehet kapni a legtöbb drogériában. Természetes összetevők és a használata is humánusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!