Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen gyantamelegítőt ajánlotok?

Milyen gyantamelegítőt ajánlotok?

Figyelt kérdés

Tartályosat: [link]

vagy Patronosat: [link]

Én eddig otthon egy műanyag edényben melegítettem a gyantát, de elég lassú vagyok és mindig kihűl Ezért gondoltam beszerzek egy gépet, ami melegen tartja.

A görgős változat azért szimpatikus, mert nem kell spatulával szenvedni. Gondolom egységesebben fel lehet vele kenni a gyantát. A tartályos mellett az érvem, hogy az otthon elkészített cukorgyantát bele tudnám tenni, így nem kéne drágább gyantát vennem.

2015. márc. 7. 14:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Én patronosat vettem elsőre, de nem vált be, persze könnyebb használni, de nekem a patronos gyanták alig szedik ki a szőröm, másabb mint a cukorgyanta meg a spatulás... gyengébb.

De ha neked bevált a patron is akkor lehet hogy neked az jobb. Én jelenleg inkább cukorpasztát használok, azt amit nem kell melegíteni sem, hanem a gyúrogatós fajta.

2015. márc. 7. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!