Szőkités! Akkor most miként kell használni azt?
Figyelt kérdés
kértem szökitöport és Oxigenta-t (ezt kaptam) de még adtak hozzá egy tubus With argan oil oxi-cream 6%-at ez a szökitöhöz kell keverni vagy utána kell használni mint A balzsamot ?2015. márc. 11. 14:11
1/4 anonim válasza:
Az oxi az az oxigenta, csak abban + ápoló olaj van, az nem balzsam. Te döntésed melyiket használod. Attól függ milyen erősségű oxi kell a világositashoz elég e a 6% os vagy milyen erős a másik oxi...
2/4 A kérdező kommentje:
a másik 12 % ( a oxigenta) szoval akkor igazából ugyan az és én döntöm el hogy melyiket keverem a porhoz ?
2015. márc. 11. 14:30
3/4 anonim válasza:
Nem ugyanaz... Mert az egyik erősebb oxi, a 12 es akár el is égetheti a hajad, nagy biztatás volt olyat venni, max 9% os szabad, ha nem akarod hogy tönkre menjen a hajad a 6% ossal csináld..
Nem tudom miért állsz neki te magad ha Ennyire nem vagy tisztában mit hogyan kell, előtte utána kéne olvasni ez a minimum. Az oxi az oxi vagy oxigenta, és nem véletlenül más % van rairva! Minél nagyobb a szám annál erősebb, annál több szint világosit fel, normális fodrász nem használ 12 est!
4/4 anonim válasza:
Egyáltalán tudod hogyan kell használni? Pl hogy a hajtövekre gyengébb oxi kell mint a többi részre, vagy a másik megoldás hogy a hajtövekre viszed fel utoljára, ami meg elég nehéz szerintem. Milyen a hajszíned és milyenre akarod szőkíteni? Ettől függ hogy milyen erősségű oxi kell. Szőkítés után pedig festeni is kell a hajat. 12% oxi pedig még sötét hajra sem kell... túl erős, lehet leégeti a hajad, szóval nem értem miért olyat vettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!