Világosbarna hajamból kamillateával tudnék pár árnyalattal világosabb hajat elérni? Hetente egyszer elég használni a kamillateát?
Figyelt kérdés
Az ismerőseim meg vannak győződve róla, hogy világosbarna hajam van, a fodrászok viszont azt mondták, hogy sötétszőke. Ha ez számít valamit, hajfestékek közül, ami a dobozon van árnyalat leginkább a sötétszőke nevezetű illik a hajamhoz, majdnem ugyanolyan.
Ebből szeretnék egy kicsit világosabbat, kicsit szőkésebb hajat. Kamillateás öblítéssel érhetek el ilyen változást?
16/L
2012. febr. 19. 07:56
1/4 anonim válasza:
Èn bepróbálkoztam ezzel, és lehet h nem jó arányban tettem a vízbe a kamillát, de a hajam ocsmány sötétsárgás zöldes árnyalatú lett, és alig bírtam kimosni belöle. szerintem ne csináld.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
Fúú, erre nem is gondoltam, pedig a bögre falát is mindig megfogja. Nekem azt javasolták, hogy kb. fél liter vízbe egy filtert tegyek, de akkor inkább maradok ennél a színnél. :D
2012. febr. 19. 11:45
4/4 A kérdező kommentje:
A citromlétől tartok, lehet, hogy hülyeség (bár nem gondolom, hogy az lenne), de a citrom savas. Namost ha leöntöm a haja citromos vízzel, az kétlem, hogy jó lenne a hajamnak. Vagy ez nem gáz?
2012. febr. 19. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!