Miért lett hirtelen ilyen fura az arcbőröm?
23 éves lány vagyok.
Pár hónapja vettem észre sminkelésnél, hogy ráncos lett a szemhéjam, és az arcbőröm is, noha iszonyat zsíros alaból a bőröm, alapozó felvite közben elkezd morzsolódni a bőröm, és hámdarabkás lesz az arcom.Akkor is, ha előtte hidratálóval bekenem. Régebben ilyen nem volt!
Igaz, hogy egy ideje radikálisabb arctisztítási rutinom van, hogy ne fényesedjen folyotn a fejem, mint 1 diszkógömb, és még így is zsírpos lesz pár óra után, szóval nem hiszem, hogy azért, mert kiszáradt.
Egyetlen gyanúm az arcbőrömre, hogy ideje lecserélnem az alapozóm (Maybeline), viszont a szemráncosodásomhoz nincs tippem :(
Segítsetek!!
az a garnier tüskés arctisztítója egy nagy sz_r, én is használtam. úgy szárított, mint a fene, közben meg jobban zsírosodott tőle az arcom.
át kellene gondolnod a rutinodat, és minden sls-es, alkoholos arckence használatát abba kellene hagynod.
a szepsegreceptek weboldalon a bőrápolási tartalomjegyzékben szemezgess, én onnan építettem fel a kímélő rutinomat, és sokkal szebb a bőröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!