Hogyan lehetne feszesebb az arcbőröm?
-Clarins Double Serum (közel 20 ezer) nagyon szépen feszesíti a bőrt. Az egyik leghatékonyabb kozmetikum amivel találkoztam eddig.
-De szaunázhatsz is abból is az infra a legjobb. Szépen feszesíteni fogja az arcod és szebb lesz az arcbőrőd mivel kioldja a méreganyagokat és tisztítja a pórusókat.Nagyon hatékony pattanások,mitesszerek ellen is. Egy infrakúra akár 10-15 alkalman át is tarthat, minden 2.napon kell infraszaunázni a kúra keretein belül. Késöbb ezt heti 2-3 alkalomra is csökkentheted. De ez segíteni fog a narancsbőr ellen is közben a bőrt szépíti illetve fogyaszt.
-Sok vízet fogyasz és kerüld a gyorséttermeket,az alkoholt,az üdítőket,a sok kávét,csokikat.
-Alvás. Legalább 8 óra naponta.
-Ha nagyvárosban élsz ajánlom az alapozó használatát mert így télen elég koszos a levegő ami nem tesz jót a bőrnek.
-Hidratálás krémekkel,természetes shea vajjal, argán-mandula-olivaolajjal.
Ha belekezdesz és lehetőséged van az általam leírtakat egy időben végigcsinálni jelentős változást érhetsz el már 1 hónap alatt. Drága kozmetikai kezelés nélkül is.
Én már magamon végig csináltam mindezt így ajánlani tudom.
25/L
+ Gigi Oxygen kezelés amit Gigi referencia kozmetikában vehetsz igénybe. Ez elég drága de szép eredményt hoz.
3# vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!