Hogyan vegyem rá anyuékat hogy megengedjék hogy szőrtelenítsem a lábam?
Már nagyon durván szőrös, és a tornatanár nem rég mondta, h majd mikor jobb idő lesz, akkor nem engedi meg h hosszú nadrágba tornázzunk.... és ha szőrös lesz a lábam akkor mindenki ki fog csúdolni!! Ezt elmondtam nekik, anyu már másképp áll hozzá, de aput még mindig nem sikerült meggyőznöm!!
Kérlek, hozzatok fel jó érveket, h megengedjék, h szőrtelenítsek!!
Köszi, 13/L
Köszi a választ! :) A tied eddig a leghasznosabb :)
Sajna anyu nem jár kozmetikushoz, ő 5.-kes [szal kb 10-11 éves max 12] volt mikor először leborotválta a lábát, viszont az csak 1x volt, aztán nem tudom mikor kezdte el megint :S
Apum meg azt mondja h hülyeség leborotválni vagy akárhogy szőrteleníteni a lábat vagy akármit :S
Jézusom, milyen apád lehet:S Fujj...
Basszus, nem hiszem el... nem akarsz a hátuk mögött csinálni semmit. A kaksis popódat is ők törlik tisztára vagy mi? Ez a Te magánügyed, neked ehhez semmi közük.
18:11-es vagyok
Igen, sajna a 70-es, 80-as, 90-es években nem volt nagy divat a szőrtelenítés. Emlékszem, kiskoromban a strandon nagyon sok nőt és férfit láttam, akinek kilógott a fürdőalsóból és a hónaljból a szőr...
Hát, ha tényleg nem hat rájuk az "lassan nővé válok és ápolt szeretnék lenni" szöveg az első rövidnadrágos tesióráig, akkor itt az idő kezedbe venni a dolgot, illetve a borotvát.
De sztem addig még próbáld meggyőzni őket. Felesleges minden hülyeségért összeveszni a szüleiddel, lesznek még viták...ilyen a kamaszkor:P
utolsó előtti: milyen apám lehet? Hát már bocs, de nagyon jó apám van, és ez az egyetlen dolog a világon amit ellenez!
utolsó: tudom, pedig milyen jó lenne, ha akkor is ennyire divat lett volna már, biztos semmi bajuk nem lenne most. De még tavaszig van időm, addig remélem sikerül rájuk hatnom
viszket? :) Ilyenről még nem hallottam?
Egyébként már mondtam nekik, és mostmár még közelebb vagyok :) Szerintem mostmár nem lesz nagyon kifogásuk ellene :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!