A levegőtől büdösödik/zsírosodik a hajam, mit tegyek?
Régen 2 naponta mostam a hajam, amíg vasalgattam rendszeresen, de amióta letettem azt a fránya hajvasalót és a hajszárítót azóta 4 naponta elég, ha mosom...vagyis eddig elég volt.
Mostanában nem tudom mitől, de 2 nap után már büdös lesz a hajam(olyan "utcai levegő" szagú), és bezsírosodik.
Tegnap volt kétnapos a hajam, elmentem egy órát sétálni kikapcsolódásképp a testvéremmel, haza értem, és nem viccelek olyan büdös volt és mára már tiszta zsír.
Ha viszont fedett helyen vagyok, például boltban, vagy másnál, akkor valamiért ez nem következik be.
Ilyenkor mit lehet tenni? Nem akarok vissza térni a kétnapos hajmosásra, mert csak a fejem tetején zsíros a haj, a többinél meg pont, hogy iszonyatosan SZÁRAZ(pedig kezelem), ezért nem akarom, hogy megint sűrűn kelljen mosni.
Hintőporozzam? Hordjak sapkát? Kapucnit? A sapkával meg az a bajom, hogy beizzad alatta a kobakom, illetve nekem egy sem áll jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!