Mennyi idő után zsírosodik a hajam kevésbé, ha ritkábban mosom?
Figyelt kérdés
Mindig 2-3 naponta kellett mosnom, mert olyan gyorsan zsírosodik. A legutóbbi 2 mosás alkalmakor megvártam a 4 napot. Hétfőn mostam meg utoljára, hétvégén nem megyek sehova, gondoltam akkor nem ma mosok hajat, hanem vasárnap. Ha vasárnap mosom meg, akkor a mostantól szokásos 4 napot kibírja úgy, hogy nem zsírosodik annyira? Vagy hogyan van ez? Több idő, míg rendbe jön?2015. márc. 6. 14:53
1/2 anonim válasza:
Több idő kell, ne 4 naponta, hanem legalább hetente mosd csak. De kéthetente még jobb.
Én hosszú évek óta kéthetente mosom a hajam és soha nem zsíros és nem is korpás.
Csak akkor mosom hamarabb, ha valami miatt nagyon piszkos lenne.
2/2 anonim válasza:
Több idő kell, egy-egy hajmosás eltolásnak semmi eredménye nem lesz. A hajnak meg kell szokni a ritkább mosást, ez 2-3 hónapig is eltelhet, tapasztalat. Ha már megszokta a 4 napos mosást, akkor megint lehet tolni rajta egy napot. Ha az 5 naposat is megszokta, megint tolhatsz rajta egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!