Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Először mennék szoláriumba,...

Először mennék szoláriumba, mit hogyan kell?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok, hogy hány percet szabad, meg hogy kenni kell. Hanem hogy

teljesen le szoktak vetkőzni, vagy általában marad a fehérnemű,

magam alá terítek vmi törülközőt, és úgy fekszem be, adnak-e szemüveget,

honnan tudom, lejárt-e már az idő, hogy nyitom fel a fedelét stb.

2015. márc. 8. 23:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Mivel alattad is van fenycso, szoval a torulkozo az pofon a sz.a.rnak. Kulonben nem barnulnal mindenhol egyforman. Szoval bemesz, megfogod a fertotlenito spet, elolvasod a hasznalati utasitasat, befujod a szolit vele, varsz amig hat, vagy attorlod, kozben levetkozol ugy ahogy te akarsz, ha ugy akarod meztelenre, es befekszel. Megvarod amig letelik az ido, majd kiszalsz, ujra lefertotlenited, majd feloltozol es elmesz. De ez ki is lesz irva, meg el is mondjak...
2015. márc. 9. 05:44
 2/5 anonim ***** válasza:

hát én olyan szoliba járok ahol nem magamnak kell letörölnöm a gépet meg magam után se kell ... :D

de amúgy megmondod az ott dolgozónak hogy most vagy először, és mindenben segít.

befekszel (meztelenül) magadra húzod a gép tetejét, fekszel, amikor vége lekapcsol a gép, felhajtod a tetejét kiszállsz, felöltözöl és mész a dolgodra :D

2015. márc. 9. 11:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Befekszel meztelenül, magadra zárod és észreveszed amikor vége van, még ha el is alszol közben, mert kattan egy nagyot és hirtelen tök sötét lesz. Aztán felnyithatod a tepsi tetejét.

De én amúgy az álló szoláriumot jobban szeretem, mert abban nem érzem magam annyira bezárva, annak az ajtaja könnyebben nyílik és abban nem tudok elaludni, mert állva aludni nem tudok és szokott benne szólni a zene, lehet rá kicsit mozogni :)

2015. márc. 9. 12:32
 4/5 anonim ***** válasza:

A fekvő szoliba egyszer csíkos lett a vádlim, mert szerintem nem minden cső volt kicserélve, volt benne 1 régebbi cső, ami halványabban világított.

Álló szoliban jobban lehet mozgolódni, még ha van ilyen rossz cső benne, akkor sem leszek csíkos, mert ott nem vagyok rátapadva a csövekre teljesen.

2015. márc. 9. 12:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Én inkább áttörlöm a gépet magam előtt és után is. Nem azért mert nem bízom a szolis dolgozókban, de nem bízom abban, hogy nem csak ímmel-ámmal törölgetik át.
2015. márc. 10. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!