Először mennék szoláriumba, hogy is működik ez?
De most ez komoly ?!
Nyáron akarsz szoláriumba menni, amikor kint 40 fok van és tűz a nap ?
---------
XDDDDDDDDDDDDDD Ki a fszom engedi ki ezeket a diliházból ?! (költői kérdés)
első válaszolónak üzenem hogy én is szoktam nyár elején szoliba menni mert kell egy alap barnaság hogy ne kozmáljak oda egész nap...
én legelső alkalommal 6 percre voltam, chocolate brown krémet ott vehetsz a szoliban egyenletesen kend el mert foltos leszel.
ami a lényeg csak EUs-ba menj mert ott nincs akkora esélye a leégésnek. a fekvő sokkal kényelmesebb és szebben barnulsz, mivel ha pl nagy a melled az állóban alatta fehér marad, és ez nem túl szép... egyébként nagy tévhit hogy magadra zárod és kész véged... elsősorban azt kell tudnod a fekvőről hogy te engeded le magadnak annyira amennyire akarod, én szoktam 2-3 centit hagyni az aljától azért biztos ami tuti ziher:) másodsorban pedig ha bérmi gáz van a szolis csajszi egy gombnyomással ki tudja nyitni a gépet :)
Kedves kérdező, akkor napozol hétvégén, amikor van időd... ez nem kifogás... mert ha valóban nem lenne időd, akkor szoláriumra se lenne.
Mellesleg a szolárium káros is...
Fogjátok fel gyerekek... a természetnél nincs egészségesebb. A természetes napfénytől szép leszel... a szoláriumtól is... kezdetben... aztán majd 10 év múlva olyan ráncos leszel, mint a malac hasa.
5-ös válaszoló ne írj hülyeséget, ha nem vagy tisztában a dolgokkal... Nem káros a szoli, ha mértékkel használod, ajánlott nyár előtt picit napoztatni, hozzászoktatni magad a napfényhez. Mellesleg bőrgyógyász is megerősített ebben, és kozmetikus vagyok, úgyhogy tudok mindent a szoliról. Tény, hogy a túlzott használat káros, ugyan úgy mint a túlzott napozás, vagy fényvédő nélküli süttetés.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!