Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A tetoválás lehet fekete,...

A tetoválás lehet fekete, vagy csak ilyen "kékes" létezik, mint a legtöbb tetkó?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 22:51
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
pfff! a tetoválás olyan színű, amilyenre akarod, de a lényege, hogy lehet full színes is, nem kell egyszínűnek lennie! Én spec még sose láttam egyszínű kék tetoválást! linkelnél ilyenről képet? mert nagyon kíváncsivá tettél vele!
2010. febr. 14. 23:00
 2/7 A kérdező kommentje:
direkt idézőjelbe raktam a kékest...sztem nem láttál még tetkot,ha nem tudod miről beszélek.a tetkok ált feketés kékesek,nem lehet azt mondani rájuk,h feketék...és épp eza kérdés,h tökre fekete van-e
2010. febr. 14. 23:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
amiről te beszélsz, az egy elcseszett tetkó! vagy már nagyon régi! Az, h nem láttam tetoválást! Hát enegm is díszít 6 db... úgyhogy azt hiszem melléfogtál! Első voltam
2010. febr. 14. 23:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A tetoválást régen tustintával csinálták amiben volt koromfekete is.Azzal ma is lehet tetoválni.
2010. febr. 14. 23:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám 2 éve varratott magára Balatonfüreden egy neves szalonban, és neki is egyszínű "kékes" lett. Szóval ennyit arról, hogy azok nagyon régiek... Persze kérhette volna feketében, vagy akármilyen színben, de ő ilyenre szerette volna.

Kérdésre a válasz, igen lehet feketére is kérni :)

2010. febr. 15. 09:14
 6/7 anonim ***** válasza:
itt mindenki olyan k*rva okos már elnézést. -.- én inkább azt tanácsolom az itt lévőknek hogy menjenek be egy szalonba, igen, nem egy össze tákolt kis bodéba és kérdezze meg hogy is megy a varrás , színezés, stb.. függ ez attól is hogy milyen a bőrőd, mennyire veszi fel a festéket is ,van akié kidobja egy év után és újra kell varratnia, kortól is függ , sok mindentől. nem írnék oldalas esszét ha lehet..
2010. febr. 15. 14:25
 7/7 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék! A páromnak van egy pár tetkója és mind halványabb vagy sötét kék.(És van olyan amit szalonba csináltak!)Amit legutóbb csináltatott az is kék lett,pedig azt mondta neki a tetováló hogy fekete lessz!Én nem tudom ezek színvakok és nem tudják mi a különbség a fekete és a sötétkék között?Én is szeretnék csináltatni tetkót de semmiképp nem kéket!Nem tudom hova menjek,hol tudnának nekem korom fekete tetoválást csinálni?Vagy tényleg csak kék létezik?Ja,és képen mind feketének néz ki csak élőbe mégsem az!
2013. jún. 29. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!