Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Olyan létezik, hogy egy...

Olyan létezik, hogy egy tetoválás nem varosodik?

Figyelt kérdés

Ma tettem fel egy kérdést, bizonyára emlékszik, aki válaszolt. A szüleim szerdán csináltattak tetoválást.

Anyumé már elég rendesen sebes, de apumé !szinte! teljesen úgy néz ki, mint egy kész tetoválás, nem igazán látok rajta vart. Vagy lehet, hogy csak vékonyan van neki, és nem látom...

Hát nem tudom, nekem is van tetoválásom, húgomnak is, mindegyikőnké varosodott elég rendesen.

23N

2011. szept. 16. 16:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más a bőre.

Az enyém pl. úgy varasodott, hogy ismerőseim azt mondták, tuti kidobja a festéket...és nem dobta ki.De a fele meg be se varasodott. Tehát igazából nem tudom a kérdésre a válaszod.(ha ez segít, nekem a "füstösebb" festék nem varasodott)

2011. szept. 16. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!