Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől zsírosidik mostanában...

Mitől zsírosidik mostanában nagyon a hajam? 14/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mostanában nagyon gyorsan zsírosodik a hajam. Megmosom egyik este, és másnap estére már zsírosodik is. Nagyon. Emellett a bőrömön is egyre több pattanás és mitesszer lett(eddig is volt, de mostmár mégtöbb, az arcomra a clean & clear tonikot használok, reggel és este), a hajamra ultra doux sampont és balzsamot használok. Mégis nagyon zsírosodik, már más terméket is kipróbáltam, de attól még durvább lett.

2015. márc. 8. 12:44
 1/2 A kérdező kommentje:

*

Tudnátok valamit ajánlani, vagy valahogyan segíteni? Nagyon kellemetlen így :-(

2015. márc. 8. 12:45
 2/2 anonim ***** válasza:
A sampontól nem függ, enyém is zsíros volt sokáig, de rájöttem hogy nincs értelme mindig megmosni, se nagyon se volt időm rá. Így nem mostam meg mindig, hagytam zsírosan, és azért is 2 nappal után mostam meg mindig. Utánna rájöttem hogy minél kevesebbszer mosom, bár akinek a haja zsíros, akkor beáll a haj később hogy nem fog zsírosodni annyira. Ha neked másnapra zsíros, akkor kezd úgy hogy próbáld 3 naponta mosni. Mindig! És később rájössz hogy nem lesz másnapra zsíros mindig.
2015. márc. 8. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!