Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti levágatnátok a hajatokat...

Ti levágatnátok a hajatokat fiúsan rövidre, ha a férjetek erre kérne titeket? Van itt olyan, aki a férje kívánságára vágatta le és nem bánta meg? 25/N

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén, hogy én nagyon ódzkodom tőle, de a férjem hónapok óta ezzel nyúz, mert mint mondja, őt a fiúsan felnyírt haj nagyon izgatja mostanában. Most hátközépig érő hajam van. A férjem ilyesmire gondolt: [link] (1. kép)

[link]

2015. márc. 5. 17:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
68%
Én soha senki kedvéért nem vágatnám le ilyen rövidre a hajam. Szerintem ha ódzkodsz tőle, te se vágasd le, még a férjed kedvéért sem.Szerintem az a lényeg hogy neked tetsszen a hajad.
2015. márc. 5. 17:40
 22/29 A kérdező kommentje:
Szoktam lófarokba kötni, sőt, legtöbbször úgy hordom.
2015. márc. 5. 17:42
 23/29 anonim ***** válasza:
52%

Nem langyi egy kicsit a pasid?

34/N

2015. márc. 5. 18:41
 24/29 anonim ***** válasza:
51%

Nagyon szép arcú nőknek áll jól a rövid haj. Míg a hosszú haj sokkal nőiesebb. Elöszpr hallok ilyet mert a férfiaknak inkább a hosszú haj tetszik. Az én párom is azt mondta hogy ne festessem a hajam. Nem festettem de amugy is a természetes színemhez hasonlóra festettem szóval ez igazából nem kérés, inkább megkímélem magam a festéktől és még spórolok is :)

Esetleg féltékeny a férjed?

2015. márc. 5. 20:51
 25/29 anonim ***** válasza:
58%
Kizárt. Soha.
2015. márc. 5. 21:09
 26/29 anonim ***** válasza:
15%
A volt párom mindig azzal nyúzott, hogy növesszem meg, pedig rövid hajjal ismert meg. Nem növesztettem. :) Semmit se csinálj más kedvéért, csakis saját magad miatt. Ha hosszú hajjal szereted magad, bizony kapja be a kedves férjurad. Nem tudom honnan vették a pasik azt a baromságot, hogy a nők minden megmozdulása róluk kéne hogy szóljon.
2015. márc. 5. 23:37
 27/29 anonim ***** válasza:
41%
Kizárt.
2015. márc. 21. 20:27
 28/29 anonim ***** válasza:
66%
Én levágattam jó rövidre a kérésére,azóta is fiús a hajam.
2017. máj. 29. 14:09
 29/29 anonim ***** válasza:
72%
Ha a párom szeretné én levágatnám szívesen. Legfeljebb megkérdezném hogy ő akar megnyírni vagy menjünk együtt fodrászhoz? Jelenleg vállig er a hajam.
2019. febr. 7. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!