Ti levágatnátok a hajatokat fiúsan rövidre, ha a férjetek erre kérne titeket? Van itt olyan, aki a férje kívánságára vágatta le és nem bánta meg? 25/N
Megmondom őszintén, hogy én nagyon ódzkodom tőle, de a férjem hónapok óta ezzel nyúz, mert mint mondja, őt a fiúsan felnyírt haj nagyon izgatja mostanában. Most hátközépig érő hajam van. A férjem ilyesmire gondolt: [link] (1. kép)
Kérd meg Te is Őt, hogy akkor vágassa le kopaszra a haját, vagy fesse be zöldre...
Én nem vágnám le a hajamat. Én hajam, én döntésem. A rövid haj (az ilyen rövid haj) a fiúknak való.
Levágattam, nem bántam meg DE ha neked nem tetszik a rövid haj, semmiképp ne vágasd le! Nálam ez volt a legrövidebb amit bevállaltam.
static.femina.hu/szepseg/rovid_nyari_frizurak_2013/szoke.jpg
#14 vagyok
Kérdező: Most olvastam végig a kommentjeidet. Semmiképp ne vágasd le, inkább oszd ki egy kicsit az Embert, hogy ilyesmibe ne szóljon bele. Vagy ha ő szőrös fajta, akkor mondd neki, hogy legyen szíves tetőtől talpig legyantáztatni magát, mert neked most ez tetszik :D
Csak azért ne változtass a külsődön ilyen brutálisan, mert nyaggat. Szeressen így. És persze mi van akkor, ha levágatod és utólag azt mondja, hogy "jaj, ez nem is áll neked jól"?
Eszembe jutott közben, szoktad lófarokba kötni a hajad?
Az én férjem is szokta mondogatni, hogy úgy szereti (bár én meg pont nem :D)...
Ha jól összehúzod, talán egy elfogadható átmenetet képez a kettőtök vágya között :)
De ennél többe ne menj bele tényleg, pláne ha elejétől fogva ódzkodsz az ötlettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!