Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti levágatnátok a hajatokat...

Ti levágatnátok a hajatokat fiúsan rövidre, ha a férjetek erre kérne titeket? Van itt olyan, aki a férje kívánságára vágatta le és nem bánta meg? 25/N

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén, hogy én nagyon ódzkodom tőle, de a férjem hónapok óta ezzel nyúz, mert mint mondja, őt a fiúsan felnyírt haj nagyon izgatja mostanában. Most hátközépig érő hajam van. A férjem ilyesmire gondolt: [link] (1. kép)

[link]

2015. márc. 5. 17:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
75%

Kérd meg Te is Őt, hogy akkor vágassa le kopaszra a haját, vagy fesse be zöldre...

Én nem vágnám le a hajamat. Én hajam, én döntésem. A rövid haj (az ilyen rövid haj) a fiúknak való.

2015. márc. 5. 17:16
 12/29 anonim válasza:
64%

Levágattam, nem bántam meg DE ha neked nem tetszik a rövid haj, semmiképp ne vágasd le! Nálam ez volt a legrövidebb amit bevállaltam.

static.femina.hu/szepseg/rovid_nyari_frizurak_2013/szoke.jpg

2015. márc. 5. 17:22
 13/29 anonim ***** válasza:
64%
Nem vágatnám le, ez túlságosan rövid.
2015. márc. 5. 17:22
 14/29 anonim ***** válasza:
71%
Nem, soha. Mondd meg neki, hogy neked nem tetszik és nem fogod levágatni, kész. Ez a "frizura" valami borzalom. Léteznek szép rövid hajak, de ez pont nem szép, sőt...
2015. márc. 5. 17:23
 15/29 anonim ***** válasza:
68%
SOHA! Nehogy levágasd!!!
2015. márc. 5. 17:27
 16/29 anonim ***** válasza:
58%

#14 vagyok

Kérdező: Most olvastam végig a kommentjeidet. Semmiképp ne vágasd le, inkább oszd ki egy kicsit az Embert, hogy ilyesmibe ne szóljon bele. Vagy ha ő szőrös fajta, akkor mondd neki, hogy legyen szíves tetőtől talpig legyantáztatni magát, mert neked most ez tetszik :D

Csak azért ne változtass a külsődön ilyen brutálisan, mert nyaggat. Szeressen így. És persze mi van akkor, ha levágatod és utólag azt mondja, hogy "jaj, ez nem is áll neked jól"?

2015. márc. 5. 17:29
 17/29 anonim ***** válasza:
49%
Pont fordítva szoktam hallani hogy a férjek azért könyörögnek, hogy a feleség végre növessze meg a haját és hanyagolja a háziasszonyrövid-frizurát. Szép hosszú hajat levágatni bűn.
2015. márc. 5. 17:33
 18/29 anonim ***** válasza:
63%
Jól tud állni egy nőnek a rövid(ebb) haj, viszont ez amit linkeltél, szerintem nagyon csúnya. A férfiak/fiúk 99,9%-ának nem jönne be.
2015. márc. 5. 17:34
 19/29 anonim ***** válasza:
67%

Eszembe jutott közben, szoktad lófarokba kötni a hajad?

Az én férjem is szokta mondogatni, hogy úgy szereti (bár én meg pont nem :D)...

Ha jól összehúzod, talán egy elfogadható átmenetet képez a kettőtök vágya között :)

De ennél többe ne menj bele tényleg, pláne ha elejétől fogva ódzkodsz az ötlettől.

2015. márc. 5. 17:35
 20/29 anonim válasza:
96%
Én levágattam rövidre de nem a párom kedvéért sőt neki nem is jön be.A lényeg nekem bejön és ettől jobban érzem magam .
2015. márc. 5. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!