Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan szőrtelenítsem a hasamat?

Hogyan szőrtelenítsem a hasamat?

Figyelt kérdés

Nagyon utálom ezt az egészet, de nő létemre a hasam is szőrös. Leborotválni nem akarom mert akkor még erősebb lesz, és ha leszedem már akkor is látszani fog a bőröm alatt. Viszont ha legyantázom vagy leepilálom akkor az egész tiszta vörös lesz, de nem csak kis pöttyök. Szinte ilyen pattanás szerű kiütéses lesz az egész. Undorító és nem tudom mit csináljak vele. :SS

Valami ötlet??

2015. márc. 5. 16:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Megmutatod hogy mennyire?
2015. márc. 5. 16:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Én borotválom mert egyszerűbb, és nem erősödik tőle... ez még mindig csak egy tévhit.

De használhatsz cukorpasztát is vagy egyéb természetes gyantát, attól biztos hogy nem lesz pöttyös vagy vörös.

Ja meg kiszedheted csipesszel is.

2015. márc. 5. 19:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is borotválom,mivel nekem alapból is erős,így nem foglalkoztat,hogy erősödik,vagy sem. Ha csak pihe szőr lenne nem borotválnám.
2015. márc. 6. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!