Mellkas és has szőr?
Figyelt kérdés
Van egy pár szőrszál a hasamon lent illetve a mellkasomon is.. De nem sok szeretnék többet ha ezt leborotválom akkor az igaz hogy utána jobban nől?
Köszi a vàlaszokat előre is! :)
20/f
2015. márc. 1. 13:57
1/10 anonim válasza:
Nincs olyan szó, hogy nől.
És nem, nem igaz. A borotválás nincs hatással a szőr vastagságára.
2/10 anonim válasza:
Nem véletlenül erősödik meg a férfi arcszőrzet borotválás után.
A szőr erősödik egy ideig, viszont hogy jobban ,,nől''-e azt nem hiszem.
3/10 A kérdező kommentje:
Igen nekem is nől dúsan a szakáll de leszedem ujra visszanol ezert gondoltam hogy ha a hasamon most leborotvanam utána esetleg dusabb lenne e?
2015. márc. 1. 14:25
4/10 anonim válasza:
Nem. Sem a vastagsága, sem a sűrűsége nem fog változni. És "nőlni" aztán a legkevésbé sem.
5/10 anonim válasza:
De hülye vagy kérdező ! Nem veszed észre hogy kihangsúlyozzák hogy " nől ".
6/10 A kérdező kommentje:
Tudtam. Hogy megkapom a hülye jelzőt.. Én csak azért kérdeztem mert ha az arcon is megnől akkor ezért gondolhattam, hogy a hason is nőlhet...
2015. márc. 1. 14:49
7/10 anonim válasza:
van az undorító kategória,meg még az elviselhető kategória
én annyit javaslok, hogy intimrészen borostát hagyhatsz,v teljesen legyél csupasz
ha a mellkasodon nagyon hosszúak a szálak,akkor borotváld le
8/10 anonim válasza:
Nekem piheszőrök voltak rajta,és elkezdtem borotválni.Az enyém megerősödött,viszont ami már addig is erős volt,az maradt ugyanolyan.
9/10 anonim válasza:
Kérdező, nem az hangzik hülyén, hogy megkérdezted, hogy nő-e, hanem az, hogy "nő" helyett "nől"-t írsz.
10/10 Frady Endre válasza:
Hátat püföl masszőr,
Átizzad a hasszőr.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!