Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hullámos hajjal mit lehet...

Hullámos hajjal mit lehet kezdeni? Kinek mi vált be?

Figyelt kérdés

Hullámos vörösre festett hajam van, és nem tudom, hogy kellene kezelni/ápolni hogy szépen álljon.

hajhab nem vált be szárazzá teszi a hajam, továbbá ha megszárítom kócolódik össze vissza, ha vhogy sikerül szépen beállnia akkor is másnapra úgy elfekszem... ha nem vasalom ki,akkor jobban is zsírosodik vmiért a hajam..szal káosz.. vmi ötlet?

2015. márc. 1. 13:26
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem is hullámos hajam van, de nem ennyire:/ azt tudom ajánlani, hogy hajmosás előtt fésüld ki, mosd meg a hajad (használj hajbalzsamot) aztán csak a töveket szárítsd meg, és ne fésülködjél (csak hajmosás előtt)!! használj vmilyen olajat rá (argánolaj)és hagyd, hogy magától megszáradjon. estére lazán fond be, hogy ne törjön meg ne kócolodjon össze nagyon. kb ennyi..
2015. márc. 1. 13:55
 2/3 anonim ***** válasza:
ha csak a tövét szárítod, és a haj közepétől hagyod megszáradni magától, szép hullámos lesz. vagy fújj rá sima vizet. lehet kapni ilyen tengeri sós hajhullámosító spray-t is, az is jó, de némelyik kissé szárazzá tetszi a hajat. lehet kapni ilyen szivacsos hajtekerőt, attól is szép lesz.
2015. márc. 1. 22:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!:)
2015. márc. 1. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!