Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak az arcommal?...

Mit csináljak az arcommal? Nektek mi vált be?

Figyelt kérdés

[link]

Kb nekem is ilyen az arcom mindkét oldalt,plusz most már a homlokom és az állam is kezd pattanásosodni. Emellett még vannak kis fehér miteszereim is. Nagyon utálom magam a bőröm miatt. Már lassan 3 éve szenvedek az arcommal. Néha szebb, néha rondább..és ez így megy évek óta.. Úgy utálom, hogy nem tudok kimenni az utcára alapozó nélkül (és még alapozóval is látszanak) és hogy a környezetemben mindenkinek tök szép az arcbőre vagy max pár kis pattanás van az arcán.. Nekem meg egyfolytába ilyen piros,dudoros..fujj. Utálom magam emiatt. Már depressziós vagyok miatta..Mindent kipróbáltam már szinte..Jártam sokáig kozmetikushoz..semmivel se lett szebb. Bőrgyógyász többféle krémet is felírt egyik se vált be..Teafaolajat, she vajat, fekete szappant, mézet, már mindent kipróbáltam egyszerűen. Gyógyteás tisztítókúrát csináltam honapokig, az se vált be. Sportolok rendszeresen, sokat vagyok a szabadba, nem nyulkalok hozza, nem nyomkodom, napi 2l vizet megiszok, nem is iszok mast vizen és teán kívül, sok zöldséget,gyümölcsöt eszek, kevés lisztes dolgot próbálok, édességet is minimalizáltam..De egyszerűen belefáradtam már. Felkelek,belenézek a tükörbe és sírok.. Utálom magam. Másoknak miért olyan szép a bőrük és nekem miért ilyen ocsmány???? Mit csináljak????? Segítsetek..már ott tartok hogy nincs kedvem kimozdulni se meg utalom ha ramneznek az emberek mert azthiszem hogy az arcom nezik.. Teljesen befordultam, depressziós lettem, ez iranyitja az egesz eletem.. És érzem ami ilyen a borom addig nem leszek jol es mindig ilyen ingerlekeny, szomoru leszek...

2015. febr. 28. 17:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem inkább 2%os bha-t és 8%os aha-t?:D Amugy az a bajom veluk,hogy nagyon drágák..szóval most max 1et tudnék venni így próbának. Szóval szerintem veszek egy Paula' choice skin perfecting 2%os bha hámlasztót. Ennek a leírása tetszik a legjobban. Aztán nagyon remélem hogy ez végre segít, mert már tiszta depressziós vagyok az arcom miatt..
2015. márc. 1. 17:09
 12/13 anonim ***** válasza:

De, igazad van, tényleg elírtam:)

Amúgy vannak kicsi minták is, abból is vennék a helyedben 2-3 db-ot, mivel maximum minden másnap (de hozzászoktatási időszakban inkább 3-4) kell használni ezeket, így a minta is elég lenne minimum 1,5 hónapra, mivel a kis tasakos is elég 3 alkalomra kb:)

Remélem sikerül javulást elérni.

2015. márc. 1. 17:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!! :)
2015. márc. 1. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!