Melyik balzsam/sampon vált be nektek?
Nekem a Garnier Trésors de Miel (mézes) jött be, nemrég használom, és elég jó. Puhítja a hajat, és szép fényes, de nem zsírosít, nem lapítja le a hajat. Engem egyedül az édes, mézes illata zavar, megéhezek tőle :D
Esetleg még a Kallos festett hajra való (narancssárga) samponját és pakolását tudom ajánlani, természetes hajra is használható nyugodtan, szilikonmentes, puha és extrafényes lesz tőle a haj, elnehezülés nélkül.
Használj természetes összetevős sampont, pl babasamponok.
Pakolás, balzsam helyett én pár csepp argán olajat használok, sokkal jobb.
Én Faith in Nature-t használok,pakolásnak olajos pakolások (kókusz,argán,jojobaolaj és sheavaj)
Nem akartam hülyeséget írni ezért megnéztem magát a Baba márkás,a samponjait,ugyanúgy van benne SLS és a többi,ráadásul első helyeken,megnéztem a Johnsons-t is,és abban is található,igaz az SLS a 4.-5. helyen van,de van benne.PEG-el együtt....ugyan az mint a többi.Te tudod mit használsz,csak gondoltam leírom,meg kíváncsi voltam én is :))))))
A Fin teljesen természetes eredetű :)))) igaz nem habosodik annyira,de legalább nem kenek minden szirszart a hajamra :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!