Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon hamar zsírosodik a...

Nagyon hamar zsírosodik a hajam. Kétnaponta kell hajat mosnom. Lehet ez attól, hogy nagyon sokat fésülöm? Zsíros hajra milyen sampon válik be?

Figyelt kérdés
A csalán sampont próbáltam, de nem használt. El vagyok keseredve.
2008. aug. 24. 15:09
 1/7 anonim válasza:
100%
Igen, zsírosodhat a hajad a nagyon sok fésüléstől. Szerintem nagyon sok sampon nem használ nekem is volt ilyen, de egy bolytorján márkájú sampon végül ebvált. Nemtudom h neked is használna e de ajánlom.
2008. aug. 24. 15:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
szia! nem tudom hány éves vagy, de ez 13-20 év között teljesen normális a hormonális változások miatt. Sajnos tizenévesen én is sokat szenvedtem ezzel, volt olyan hogy minden nap mostam a hajam :(, a fésülésnek ehhez semmi köze, én azt javaslom, mosd kétnaponta zsírosodás elleni samponnal. Ne szomorkodj ez majd el fog múlni :)
2008. aug. 24. 17:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
attól csak rosszabb lesz, ha 2 naponta mosod,hidd el
2008. aug. 24. 17:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az az igazság, hogy fésülés hatására igenis zsírosodhat! Én ezért pl. ha itthon vagyok nem fésülöm ki, csak összefogom (hosszú hajam van), és így nem zavaró. Nekem bevált a L'Oréal Elséve tükörfény - kasmírtapintás sampon, citrussal, ami direkt zsíros hajra van. Meg használom a kifésülő sprayt is, nekem tényleg jó.És az is igaz, amit az utolsó válaszoló írt, hogy a sok hajmosás zsírosítja. Így mindig próbáld úgy csinálni, hogy minél kedvesebbszer mosd meg. De ha tini vagy, akkor nyugi, ez csak ilyen kamaszdolog! :)
2008. aug. 24. 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A fésüléstől tényleg zsírosodik. Nekem pl. hajvasalás miatt is, másnap már olyan, mintha 3 napja nem mostam volna.

Én mindent kipróbáltam, minden márkát, de végül a Dove sampon használt. Viszont, nem csak az, ami zsíros hajra volt jó, hanem mind. Most 2-3 napig bírja.

Egyébként ha sokáig használod a zsíros hajra való sampont, az egy utólag nagyon szárítja a hajat, és végül száraz hajra való sampon kell. :D

Ja, még valami! Ha szereted, hogy mindennap friss hajad legyen, mosd meg naponta. Manapság már vannak mindennapi használatra kitalált samponok is. Ki bírná ki, hogy 3 napig egy merő zsírgombóc a haja? Lehet, hogy jobb lenne ritkábban mosni, de ki vágyik lelapuló, zsíros, borzalmas hajra?:D

2008. aug. 26. 10:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha zsíros a hajad, de aznap nem kell menned sehova, akkor bírd ki és ne mosd meg. Így valamilyen szinten rá lehet "szoktatni", hogy tovább maradjon tiszta. Nekem bevált.
2008. aug. 27. 17:33
 7/7 Szandy007 ***** válasza:
nem biztos h elfog mulni . szoval ez nem olyan dolog hogy kinöheted! jah és bojtorján nagyon nem jo ! tapasztalat!
2009. ápr. 26. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!