Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen sampon van ami jó...

Milyen sampon van ami jó zsíros hajra, és nem kell kétnaponta hajat mosnom?! Kinek mi vált be?

Figyelt kérdés
Kétnaponta hajat kell mosnom, olyan gyorsan zsírosodik a hajam :/ annyira kikészít :@
2011. ápr. 21. 21:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem ez a Gliss Kur Satin Relax. Meglepően sokára zsírosodik a hajam, inkább porosodik, mert sokan vagyunk kint a szabadban, emiatt szoktam nyolc-tíz naponta mosni, hamarabb nem kell, előtte hetente mostam a hajamat.
2011. ápr. 21. 22:06
 2/10 anonim ***** válasza:

ha meg tudod engedni anyagilag magadnak, akkor keress fel egy patikát, ahol Rougj fejbőranalízist végeznek és kérj egy ingyenes vizsgálatot. Nagyon komoly, személyre szabott kúrákat tudnak ajánlani, rendszeresen kell menni ellenőrzésre, ahol nyomon követik az állapotodat.

A barátnőmnek és a páromnak is helyrehozták a fejbőrét (SOHA nem a haj a ludas). Hátrány: nem olcsó.

A Lush-ban és az Occitane-ban is körül lehet nézni, mindkét helyen VALÓDI növényi hatóanyagú cuccokat árulnak. Sima bolti samponokkal szvsz csak szinten tartpd vagy súlyosbítod a helyzetet :(

2011. ápr. 21. 22:12
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Íme egy hasznos link: [link]
2011. ápr. 21. 22:12
 4/10 Cleptomaniac ***** válasza:
79%

Semmilyen. 28 éves vagyok, rengeteg természetes és mesterséges kencét kipróbáltam, és semmi sem hatásos. Van, hogy már 24 óra után látszik a szírosodás.

Egyetlen módszer jött be, a kreppelés. Ez megemeli a hajtőt, és szétválasztja a hajszálakat, így a 3. hét után tényleg elég hetente mosni, és ha esetleg az utolsó nap már fénylett, mindig azt kérdezték, milyen hajfényzselét használok. Egyetlen hátránya van: hamar eltöredezik a hajvég.

2011. ápr. 21. 22:14
 5/10 anonim ***** válasza:
36%

Zunlicht?

Bár ez nem sampon, de komolyan próbáld ki vízzel felhigítva..

A kezet elvileg kíméli, a fejbőrnek se nagyon árthat..

2011. ápr. 22. 00:07
 6/10 anonim ***** válasza:
hajmosás helyett hintőpor.
2011. ápr. 22. 00:24
 7/10 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ebből vált be a csalános. Yves Rocherben lehet kapni, szóval egy picit drágább, de kb. két hajmosás után elmúlt a zsírosodás. Viszont a hajam vége kicsit kiszáradt tőle, de azóta már rendbe raktam. Most már nem ezzel mosom, mert nagyon szárítaná, hanem ezzel (szintén Yves Rocher, és a babáknak is ajánlják. Nagyon puha tőle a hajam.):

[link]

2011. ápr. 22. 10:13
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2011. ápr. 22. 10:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Sokan ajánlják azt,hogy első mosásnál szappannal kell hajat mosni,másodjára samponnal,majd hűvös(nem hideg vízzel öblíteni).Ill. azok a samponok a jók,amelyek kifejezetten zsíros hajra valók,és tartalmaznak olyan összetevőket,amik összehúzzák a fejbőr pórusait,én a Schauma gyógynövényes zöldjére esküszöm,az is ilyen.Egyszer elég vele megmosnod,nem kell kétszer samponoznod,mert nagyon tisztít,zsírtalanít.Továbbá segíthet még a festés ill. a dauer,mindkettő szárít és megemeli a hajtöveket(ezekkel az a baj,hogy itt már kell a hajbalzsam,viszont akkor meg ugyanúgy zsírosodik,legfeljebb nem tapad a fejbőrödre).
2011. ápr. 22. 12:18
 10/10 anonim válasza:
syoss
2011. máj. 19. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!