Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A sztárok, hogy csinálják,...

A sztárok, hogy csinálják, hogy semmi bőrhibájuk sincs? (semmi pórus, semmi pattanás, miteszer stb. )

Figyelt kérdés

Én reggel(Clean&Clear Deep Action frissitő arctisztitó : [link] ) este(Nivea Natural Beauty radirozó arclemosót : [link] )arcot tisztítók,mégis van bőrhibám :S

Hogy lehet ezt jha és hidratálot is rakok fel estére!

2010. febr. 13. 11:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy pórusai mindenkinek vannak.
2010. febr. 13. 15:51
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én fotókat is készítek, tehát tudom nagyon sok függ egy fotóstól, jó fényviszonyok stb.

Retusálást is végzek (muszáj, ez a munkám) [photoshop] szóval azzal bármit meg lehet csinálni, bárki lehet gyönyörű.

Sminkes szeretnék lenni így azt is tudom mire képes egy egy csodatermék. Amit te mondasz, hogy pl videón is szépek, vagyis amikor a tvben nézed őket (tehát nem retusált fotón) az azért van, mert megfelellően kisminkelik őket. Jól fedő alapozók, báziskrémek, fényelterelő krémek stb-stb. Van akit másfél órán keresztül sminkelnek.

Nem hiszed el néha milyen ronda "sztárok" esnek be, csúnyább a bőre mint valami csövesnek. Pedig lenne pénze kozmetikumokra, azt hinné az ember állandóan kozmetikushoz járnak, de nehogy azt hidd.

Szóval más sem olyan tökéletes és szép, csak a sok smink és a photoshop teszi.

2010. febr. 14. 00:47
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

én is ezt hittem...de megvan csak szerkesztve el ne hidd!!!!!!!!!

nekik is van..kifestik magukat!!!

2010. febr. 15. 17:00
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekik is vannak!! csak megszerkesztik a Photoscoppal erre nem gondoltál? kifestik alapozó púder meg ezek...

tessék:

[link]

2010. febr. 15. 17:09
 15/16 anonim ***** válasza:
46%
beöntés és béltisztitás (ugyeh milyen borzasztó)?
2010. febr. 16. 21:18
 16/16 A kérdező kommentje:
jaa:S
2010. febr. 17. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!