A sztárok, hogy csinálják, hogy semmi bőrhibájuk sincs? (semmi pórus, semmi pattanás, miteszer stb. )
Figyelt kérdés
Én reggel(Clean&Clear Deep Action frissitő arctisztitó : [link] ) este(Nivea Natural Beauty radirozó arclemosót : [link] )arcot tisztítók,mégis van bőrhibám :S
Hogy lehet ezt jha és hidratálot is rakok fel estére!
2010. febr. 13. 11:51
1/16 anonim válasza:
ez hülyeség-a sztároknak is vannak bőrhibáik!! mindenkinek vannak-pattanás,zsíros/száraz bőr..
az más kérdés h nem látod őket mert a magazinokban kiretusálják,forgatásokon meg rákennek egy vagon púdert/alapozót!!
2/16 anonim válasza:
Photo-shop. erre eddig még nem jöttél rá?
Nagyon meglepődnél egy-két sztáron ha látnád egy kg smink vagy photo-shop nélkül.
4/16 anonim válasza:
Egyiket másikat naturban is láttam, még rondább mint az utca bármelyik embere. Sminkes csodákra képes, és a fotós is!
5/16 anonim válasza:
A sztárok körül profi sminkesek és fotósok dolgoznak. A "sztárok" semmit sem csinálnak azért, hogy semmi bőrhibájuk ne legyen. Egyik hírességnek sincs bababőre, de most komolyan, hogy nézne ki például Lady Gaga ragyás arccal és karikás szemekkel a vörös szőnyegen?
7/16 A kérdező kommentje:
De a vörösszönyegen amikor interjút adnak?Akkro miért nme látszik?
2010. febr. 13. 13:05
9/16 anonim válasza:
-mert profi sminkesek dolgoznak rajtuk több órán keresztül
-a legjobb minőségű termékekkel dolgoznak (itt most nem a L'oreal-ra gondolok, hanem a sokkal drágábbakra)
10/16 A kérdező kommentje:
Ja értem!Köszönöm szépen:D
2010. febr. 13. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!