Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem szedi ki az epilláto...

Miért nem szedi ki az epillátorom a szőrt?

Figyelt kérdés

nagyon erős sötét szőröm van, eddig borotváltam, de vettem egy epillátort, viszont nem szed ki szinte semmit, az van ráírva 0,5 mm-t is kiszed az enyém 1 mm, és semmi.

Viszont nem nagyon akarom tovább növeszteni, mivel erős sötét, naponta kell szednem hogy ne úgy nézek ki mint a jeti

Philips Satinelle HP6421/00

2015. febr. 23. 17:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Mivel eddig borotváltad, szerintem túl sprőd ahhoz, hogy meg tudja fogni. Vagy rossz szögben tartod. Ki kell bírnod még egy-két napot, szerencsére az időjárás még megengedi, hogy hosszúujjúban és nadrágban legyél, tehát kibekkelheted addig.
2015. febr. 23. 17:23
 2/4 A kérdező kommentje:
De nyáron már nem kell több napot várni hogy ki tudja húzni?
2015. febr. 23. 17:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem, mivel az epilátor kitépi tövestől, ezért egyrészt nem szúrósan nő vissza, hanem puhábban, halványabban, és lassabban is nő. Tehát nyáron pl. hetente egyszer elég lesz jó eséllyel, mert akkor kezd látszani. Most az elsőnél van vele szerintem ez a probléma.
2015. febr. 23. 17:28
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem is elég erős szőröm van, valőszínűleg az első pár alkalomnál hosszabbra meg kell majd hagynod, de mivel most még nincs nyár, és hosszú ruhát hordunk, most még tudsz várni pár napot vele.
2015. márc. 3. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!