Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan szedjem le a szört?

Hogyan szedjem le a szört?

Figyelt kérdés
Hogy szedjem le a szort a nemiszervemrol ,hogy ne pattogjon ki a borom es ne viszkedjen mar parszor leborotvaltam de szornyu volt utana sokaig es ha epilatorral szedem le akkor is ki fog pattogni meg viszkedni fog ? Ja es lany vagyok
2015. febr. 8. 19:11
 1/6 anonim válasza:
Szerintem keress fel egy intim kozmetikust.Én ugyan fiú vagyok,de én járok egyhez.Szép lesz utána,azon kívül nyugodtabb vagyok,ha egy hozzáértő csinálja.
2015. febr. 8. 19:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Epillatorral kesz ongyilkossag. Szerintem miutan megborotvaltad, kend be testapoloval. Nekem segit, bar igaz fiu vagyok.
2015. febr. 8. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Borotválás után fertőtleníteni és hidratálni is kell.
2015. febr. 8. 19:19
 4/6 A kérdező kommentje:
En ugy csinaltam h leborotvaltam es utana bekentem testapoloval de semmit nem ert
2015. febr. 8. 19:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Hogyan hidrataljam?
2015. febr. 8. 19:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Én borotva habot használok és utána érzékeny bőrre való balzsamot (ami eredetileg arcra van de erre is bevált)
2015. febr. 8. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!