15 évesen megéri leborotválni a szőrt a farkamról?
Figyelt kérdés
#Szőr.farok
2015. febr. 23. 00:10
1/11 anonim válasza:
Mi az hogy megéri-e? Milyen szempontból?? :D Ha te úgy érzed hogy le szeretnéd borotválni, akkor megcsinálod. Ennyi.
2/11 anonim válasza:
manapság annyi eszük nincs az embereknek, hogy ezt maguk döntsék el, ezt is az interneten , ismeretlenektől várják hogy megmondják hogy a "farkadat" borotváld-e. Hát mit érdekel ez, vagy mi közünk ehhez? Arról nem is beszélve, hogy egy 15 éves szájából, elég furán jön ki a "farkam" szó
3/11 anonim válasza:
Ha gyakran szopatod a barátnődet,akkor igen:)
4/11 anonim válasza:
Ha zavar a szőr, borotváld le. (Mondjuk utána mikor nő mégjobban fog zavarni)
5/11 A kérdező kommentje:
borotvával vagy ollóval? :D
2015. febr. 23. 15:08
6/11 anonim válasza:
Szerintem sebésszel, és mehet vele a farkad is... Egy életre megoldódik a probléma.
Amúgy nem "éri meg", senki nem fog nagyobb összegeket letenni érte. Ha le akarod borotválni, leborotválod, ha nem, akkor nem. :D
7/11 anonim válasza:
Ne csináljuk meg amúgy helyetted? XD ne legyél már ilyen nyámnyila. :D
8/11 anonim válasza:
"Farkadat" is levághatod akkor,szerintem férfinek kell a szőr.Meg is erősödik,szóval ha zavar csak ollóval nyisszancs belőle.
9/11 anonim válasza:
én semmi pénzért nem borotválnám le :D soha nem csináltam és nem is fogom :D a kondi öltözőbe volt pár beszólás érte régebben de megszokták :D 19/f
10/11 anonim válasza:
Szerintem nem. Én 19 évesen nem borotválom, csak néha visszanyírom, hogy azért igényes legyen. Ma már nem olyan divat a csupasz péló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!