Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy vegyem rá anyát arra,...

Hogy vegyem rá anyát arra, hogy szőrteleníthessek?

Figyelt kérdés

Már többször is mondtam anyának, h zavar a lábamon a szőr, meg h a szemöldököm kezd őserdővé változni, ki szeretném szedetni, de nem, még kicsi vagyok ehhez. A top viselése is 14 éves koromban jött témába. Sosem beszélünk ilyenekről, mindenhez kicsi vagyok. Ciki is beszélni vele erről, hisz mi nem vagyunk ilyen dumcsizós típus, és ő se egy mai lány. Szerintetek, h vegyem rá?

14/L

2015. febr. 22. 21:20
1 2
 1/14 anonim válasza:
Na most csak magamból indulok ki. Én mindig is szőrös típus voltam így nagyon korán kezdtem el szőrteleníteni, persze anyám nem tiltotta meg mert engedékeny fajta, így én is kb 13 éves korom óta szőrtelenítek, máskülönben én is ősember lennék és nem akarom megijeszteni senkit :) Na most, ettől függetlenül nem lett erősebb a szőrnövekedésem, semmi nem változott tehát ebből következhetne az, hogy ha most elkezded később ez nem válik hátránnyá. Viszont nem vagyok orvos se kozmetikus, nem értek hozzá, így tanácsot nem adok neked, csak elmeséltem az én sztorimat :) Sajnos vagy nem sajnos, de mivel anno nem voltam valami szépség így számomra nagyon fontos volt, hogy jól nézzek és igényes legyek így elengedhetetlen volt a szőrtelenítés, hisz egy nő sem akar szőrös lábakkal meg összenőtt szemöldökkel flangálni egy szép nyári napon :). Ha annyira komoly nálad a szőrösödés anyaként nem lennék veled ennyire szigorú, de ez én vagyok. 14 évesen hiába vagy még fiatal, már nőiesedsz és igényled, hogy bókoljanak neked, ezért teljesen érthető az aggodalmad.
2015. febr. 22. 21:38
 2/14 anonim válasza:
Ha most durva akarnék lenni azt mondanám, hogy szard le anyukádat, de ez attól is függ, hogy anyukád mennyire kompromisszum képes, mert vannak emberek akiket az életben nem lehet meggyőzni semmivel és ha a te anyukád ilyen, akkor csak sutyiban lehetne megoldani a helyzetet..Viszont ha lehet vele beszélni, akkor próbáld meggyőzni őt arról, hogy neked ez azért nagyon fontos, mert kellemetlenül érzed magad, nem érzed magad nőnek pedig lelkileg már kezdesz felnőni és szükséged van a pozitív visszaigazolásra. Anyukád is volt fiatal, mindenki lánynál így működik, egyszer csak elkezdünk érdeklődni a szépség iránt és ki akarunk nyílni, nem szabad hagyni, hogy ebben bárki megakadályozzon. :)
2015. febr. 22. 21:42
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, anyukám nem olyan típus, és akármennyire könyörögnék, nem hiszem, h változtatna a helyzeten. Én sem vagyok túl szép, szóval, így kicsit másabbnak érezhetném magam. Sunyiba meg nem tudom megcsinálni, mert egy olyan kisvárosban lakok, h bárkinek is feltűnne, h éppen egy csomag borotvát veszek a boltban, meg amúgy is félek kiderülne, és nem szeretek titkolózni, de őt nem lehet rá venni, könyörgöm. Nem vagyok rossz gyerek, nem csavargok, jó tanuló vagyok, kicsit lusta, de ez van. Nem vagyok olyan mint a többi 14 éves, mégsem engedi meg.:(
2015. febr. 22. 21:56
 4/14 anonim válasza:
Nagyon sajnálom :( (amúgy az első két választ én írtam, tehát az nem két külön válasz :D ). Sajnos nincs más ötletem, de még gondolkozok, hátha.. :)
2015. febr. 22. 21:59
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:/:))
2015. febr. 22. 22:06
 6/14 anonim válasza:
Azt hiszem árulnak egy darabos borotvát is, tehát ami nem csomagos hanem csak egy darab. Azt feltűnés nélkül meg lehet venni meg el lehet tenni úgy, hogy anyukád ne vegye észre. Aztán a költségesebbik megoldás a gépi borotva vagy mi, amit ugye konnektorba kell dugni, azt egyszer kell megvenni csak, viszont fájdalmasabb de talán biztosabb is mivel tövestől szedi ki. Vagy gyantázás, szintén készlettel vagy kozmetikusnál, de szerintem nincs olyan megoldás ami rejtené magában azt, hogy valaki előtt lebukj, de csak az anyukád a fontos és ha mondjuk egy ismerős meglátja, hogy borotvát veszel megkérheted rá, hogy ne mondja el anyukádnak. Vagy másik tipp. barátnőidtől nem tudsz kérni borotvát? Megkérheted rá őket, hogy vegyék meg helyetted és adják át neked a suliban, és persze tartsák titokban. Persze az egyik tanárodat is megkérheted, hogy beszéljen anyukáddal. Vagy magát a tanárodat arra, hogy adjon neked borotvát :D Simán, ebben semmi ciki nincs, a lényeg, hogy legyen kommunikáció, hogy lássák, hogy te komolyan gondolod ezt és határozott vagy.
2015. febr. 22. 22:10
 7/14 anonim ***** válasza:

A szőrtelenítést sikerült megbeszélni anyummal mert nem bírtam volna ilyen lábakkal kimenni az utcára. A szemöldököm meg úgy törtöént ,hogy 12 évesen ültünk a suliban és a barátnőm megjegyezte ,hogy már lassan kezd össze nőni a szemöldököm (pedig szőke ,kék szemű vagyok :D) így mikor haza mentem kerestem egy csipeszt és hopp neki ugrottam :D anyumnak nem szóltam erről mert nem éreztem szükségesnek, egy 1 tudta meg ,hogy szedem először kicsit dühös volt ,hogy nem szóltam neki ,de én buta meg nem gondoltam ,hogy szólnom kéne :D De már nem zavarja mert nem tud mit tenni ellene. Ha tényleg nagyon zavar és anyud egyáltalán nem engedi akkor én azt csinálnám ,hogy a zsebpénzemből (ha nincs akkor ki találsz valami kamu dumát ,hogy kéne pénz) elmennék és vennék csipeszt, nem drága és ha fokozatosan kezded el szedni akkor nem lesz olyan feltűnő ,de ha tán feltűnne neki akkor magyarázd ki magad ,hogy nem tehetél mást :D

14/L

2015. febr. 23. 13:29
 8/14 anonim ***** válasza:
*egy év után tudta meg ,hogy szedem
2015. febr. 23. 13:31
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem tudnál hatni az együttérzésére? Mondd meg, hogy rettentően csúfolnak miatta (ez amúgy is idő kérdése, asszem... ha a saját fájó emlékeimet felidézem...)
2015. febr. 23. 16:44
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen, én is gondoltam rá, hogy veszek egyetlen egyet, de nem tudom. Kicsit szégyenlős vagyok, az osztályomból akik szőrtelenítenek, azokkal nem vagyok túl jóba, és szerintem ha mondanám nekik, akkor hülyének néznének. Két lány van, aki leginkább, de ők még nem borotválkoznak..szerintem. Ismétlem, félős vagyok, és a tanáraimnak sem mernék ilyet mondani. Sunyiban tudnék venni, de a lábamat akkor sem merem így..:/
2015. febr. 23. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!