Miert nem engedik? :o vagy miert nem vesznek? :o hogyan vegyem ra oket? 14/L
zsiros borom van.... es kertem anyatol hogy vegyen valamifele arclemoosot..... azt mondja hogy o nem fog venni mert felesleges... es meg amit hazilag lehet kesziteni azt sem engedi.... es tusfurdovel tudom csak megmosni....es tisztaban vagyok vele hogy nem elonyos,sot art is a bornek,de sehogy nem tudom ra venni hogy vegyen nekem arclemosot...... tonikot kaptam meg hidratalot( erdekes mert ahogy szoltam,ra par napra mar vette is a tonikot meg a hidratalot)
mit tegyek??
hogy vegyem ra?
Nem értem az ilyen szülőket. Nekem is 14 évesen kezdett el romlani a bőröm állapota-nem is kicsit- és édesanyám volt az első aki megfogta a kezem és elvitt kozmetikushoz és bőrgyógyászhoz,illetve támogatott,mint lelkileg,mint anyagilag.
Úgy gondolom-de lehet én tévedek-,hogy ilyen fiatal korban nagyon sokat jelent az embernek a külseje és,hogy mások mit gondolnak róla. A csúnya arcbőr pedig sok mindent tesz,de jó közérzetet azt nem ad!
Beszélgess vele,hogy ez téged zavar és szeretnél egy arclemosót. Ha pedig a zsíros bőrhöz pattanás is társul akkor esetleg egy kozmetikushoz is elvihetne. Jobb az elején kezelni az ilyesmiket,mielőtt elfajulnának a dolgok.
Igyál sokat! :)
Ha vett tonikot meg arclemosót, akkor mégsem olyan szörnyű a helyzet, nem? Lehet, hogy egyelőre nem akar mást venni, amíg ezek megvannak, mert nincs pénze rá?
Tusfürdővel is nagyon jól lehet arcot mosni szerintem, az a lényeg, hogy lemosd a napi szennyeződést. Radírozáshoz meg a szivacs is megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!