Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi értelme van annak, hogy a...

Mi értelme van annak, hogy a lányok csak a tarkójuknál festik be a hajukat?

Figyelt kérdés
A suliba már vagy a negyedik lányon láttam idén. Az eredeti hajszínük barna, viszont a tarkójuknál be van festve szőkére. Szerintük jól néz ki?
2015. febr. 22. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez olyan 10 éve volt nagy divat, csak akkor fönn volt szőke, alul meg fekete vagy barna. Akkor menőnek számított :D
2015. febr. 22. 19:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Igazabol ez tavaly nyaron volt divat. Akin mostanaban lattad az valoszinuleg nem jar fodraszhoz, vagy nem veszi eszre, hogy ez a haj mar tok gaz. Amugy ezt "ombre hajnak" hivjak. Nekem is volt. Es igen akkor meg jol nezett ki, de mostmar semmi ertelme.
2015. febr. 22. 19:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem az ombrera gondol, hanem ilyesmire:

[link]

Ez olyan volt kb. 10 éve, hogy hátul el volt választva a haj és az alsó része (ami tarkónál nőtt ki) meg volt hagyva barnára, felül meg ki volt szőkítve. Vagy pont fordítva, hogy fölül volt meghagyva szőkére/világosbarnára és alul festették be feketére/sötétbarnára.

Christina Aguilera-nak is volt ilyen haja "csitri" korában :D

(első)

2015. febr. 22. 19:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem az ombréra gondoltam, az még egészen tetszik is. Amiről képet küldtél, hogy volt avril lavigne-nek meg christinának. Így még nem is lenne olyan vészes, ha ki előre lenne tolva úgy, hogy látszódjon. Viszont ők felfogják lófarokba és rémesen szarul néz ki.
2015. febr. 22. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!