Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rövid hajú lányokról mit...

Rövid hajú lányokról mit gondoltok? 15/L

Figyelt kérdés

kék szemem van hosszú sötétbarna hajam van

Mint Pennynek(Kaley Cuoco) van az agymenőkből vagy valami olyasmire vágatnám le a hajam szerintetek megéri levágatni a hajamat?

2015. febr. 21. 17:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%
Én is csatlakozom az előzőhöz, sokkal több pozitív visszajelzést kapok, mióta rövid a hajam. Viszont EZ a frizura nem tetszik. Merthogy nem rövidnek tűnik, hanem olyannak, ami rövid volt, de már lenövőben van: pl. abszolút nem csinos, ha oldalt rálóg a fülre.
2015. febr. 21. 18:35
 12/19 anonim ***** válasza:
63%
Én nem jönnék össze rövid hajú nővel, de sokan vannak még ezzel így
2015. febr. 21. 22:09
 13/19 anonim válasza:
Vannak lányok,akiknek kifejezetten jól áll. De ez sajnos nagyon ritka. Szerintem szebb,ha egy lánynak szép,hosszú haja van. Én suli kezdéskor vágattam le a derékig érő hajam. MEGBÁNTAM.Bár(!) a mostanit is kezdem megszokni,azt mondják más,de jól áll. Nagyon gondold át,nem rövid idő,míg visszanő.
2015. febr. 21. 22:12
 14/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat régebben rövid hajam volt és azt mondták hogy az jól állt és ezt a hosszú hajat nem igazán szeretem de még gondolkozok rajta :)
2015. febr. 21. 22:55
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát Pennynek szerintem kifejezetten rosszul áll. Előtte tökre bejött, de ezzel a frizurával nem jön be. De ettől függetlenül neked állhat jól, csak mutass képet.
2015. febr. 22. 01:11
 16/19 anonim válasza:
23%
király a rövid haj de le fognak csapni rád a leszbikusok.
2015. febr. 22. 06:34
 17/19 A kérdező kommentje:
#16-os nem igazán érdekelnek a lányok :D
2015. febr. 22. 10:35
 18/19 anonim ***** válasza:
67%
7 éve rövid a hajam, megnyugtatok mindenkit, hogy nem csaptak le rám leszbikusok és én se lettem az, pusztán a hajhosszam miatt. A hajhossznak SEMMI, de SEMMI köze nincs a nemi érdeklődésünkhöz. Istenkém, mikor jut már el a világ oda, hogy ezt felfogja? 2015-öt írunk, de néha mintha még a rokokóban élnék...
2015. febr. 22. 20:14
 19/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2015. febr. 23. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!