Szoli 14 évesen?
Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 14:31
51/63 anonim válasza:
én 12 vok és csk nyáron NAGYON ENYHE önbarnítót használok mert nem birom a napot(feküdni) sztem az jobb!!!
52/63 A kérdező kommentje:
Köszyke...
2010. febr. 15. 18:46
53/63 anonim válasza:
"én 12 vok és csk nyáron NAGYON ENYHE önbarnítót használok mert nem birom a napot(feküdni) sztem az jobb!!!"
12 évesen megtanulhatnál írni (Én, vagyok, szerintem)!
54/63 A kérdező kommentje:
van ilyenis..:S
2010. febr. 17. 16:51
55/63 anonim válasza:
de birom hogy milyen sokan szidják a szolisokat...érdekes azért van még iylen sok szoliszalon mert nicns rá kereslet...pfffff....
56/63 anonim válasza:
nemazért de még a kérdezőt bunkózzátok le??? ti mitműveltek itt?????? sok bunkóparaszt egyrakáson komolyan mondom....menj el szolizni de sak mértékkel :) ne törődj ezekkel a szarjankókkal...
57/63 anonim válasza:
Szia!Énis 14 vagyok és szolizok és semmivel se lett csúnyább a bőrőm...de azért szoli után kend be magad testápolóval....=)
58/63 anonim válasza:
mértne? én szolizok gyúrok szívom a kólát .
15/F
60/63 anonim válasza:
Betiltva?:D Beszéltek itt hülyeségeket!:D A csökicsöves egészségesebb minta a Nap.. Egyáltalán nem rákkeltőek ezek az új szolárium csövek! Menj nyugodtan, csak tényleg ne vidd túlzásba! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!