Szoli 14 évesen?
kérdező: hagyjad itt az a szokás ezen az oldalon, ha valakinek az ellentéte vagy, akkor te vagy a hülye, a pi_csa, az ostoba, a liba és a kur_va is. itt mindenki tökéletes, csak a kérdezők a primitívek.
egyszer válaszoltam egy olyan kérdésre, hogy én szoktam hangosan hallgatni a zenét a kocsiba. leírtam h van egy kocsim, és szoktam hangosan zenét hallgatni benne. tudod ennek mi lett a végeredménye? hogy én egy kur_va vagyok, jó sok f@szt szoptam a kocsiért, és szolizott szőke műmellű cicababa vagyok....na ehhez szólj hozzá :D
amúgy: a kocsit a fizetésemből vettem (dolgozom, közgazdász végzettségem van), barna a hajam, kicsi a mellem, magassarkú csak érettségi volt rajtam, és szoknya is.
látod? ilyenek itt az emberek ezen az oldalon :)
heti 1x-2x szoliba járni 14 évesen :O
gratula (Y)
"heti 1x v 2hetente" gratula h tudsz olvasni. -.-"
b.sszátok meg. miwan ezen az oldalon nem tudnak az emberek olvasni -.-"?? bármit irok ugyis beleködtök..szánalmas...
"Emberek!! Találtam eg yértelmes embert!! :)) Köszönöm válaszoló:)!!"
Ez a válasz 21%-ban hasznosnak tűnik.
""heti 1x v 2hetente" gratula h tudsz olvasni. -.-"
b.sszátok meg. miwan ezen az oldalon nem tudnak az emberek olvasni -.-"?? bármit irok ugyis beleködtök..szánalmas..."
"Neked meg meg kéne tanulni írni ;)"
(van, írok, úgyis, beleköttök)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!