Szoli 14 évesen?

Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 14:31
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 A kérdező kommentje:
Ok. Majd te fogod megmondani:) Látom te vagy itt a fönök! :)
2010. febr. 12. 17:06
 32/63 anonim ***** válasza:
38%

kérdező: hagyjad itt az a szokás ezen az oldalon, ha valakinek az ellentéte vagy, akkor te vagy a hülye, a pi_csa, az ostoba, a liba és a kur_va is. itt mindenki tökéletes, csak a kérdezők a primitívek.

egyszer válaszoltam egy olyan kérdésre, hogy én szoktam hangosan hallgatni a zenét a kocsiba. leírtam h van egy kocsim, és szoktam hangosan zenét hallgatni benne. tudod ennek mi lett a végeredménye? hogy én egy kur_va vagyok, jó sok f@szt szoptam a kocsiért, és szolizott szőke műmellű cicababa vagyok....na ehhez szólj hozzá :D

amúgy: a kocsit a fizetésemből vettem (dolgozom, közgazdász végzettségem van), barna a hajam, kicsi a mellem, magassarkú csak érettségi volt rajtam, és szoknya is.

látod? ilyenek itt az emberek ezen az oldalon :)

2010. febr. 12. 17:26
 33/63 A kérdező kommentje:
Emberek!! Találtam eg yértelmes embert!! :)) Köszönöm válaszoló:)!!
2010. febr. 12. 17:31
 34/63 anonim ***** válasza:
78%
Ha rákos akarsz lenni akkor nyugodtan.Egyébként önbarnító.
2010. febr. 12. 18:58
 35/63 A kérdező kommentje:
Ok. de sok az irigy ;DD
2010. febr. 12. 19:47
 36/63 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem nyugodtan szolizhatsz 14 évesen. Én is ennyi idős vagyok, és nekem is szolizik pár oszt.társam. Engem nem vonz ez a dolog, meg a naptól is lehetsz ugyanúgy bőrrákos, ha sokat napozol. Egy dologra figyelj oda, arra, hogy ne vidd túlzásba. Nincs rondább az agyonszolizott bőrnél.
2010. febr. 12. 21:15
 37/63 A kérdező kommentje:
1 alapszint szeretnék csak.Nem vagyok nagy fázós tipus, suliba is fűtenek eléggé ugyhogy van ugy hogy rövidujjúba vagyok, és igy télre azért eléggé ki tudok fakulni. Ugyhogy csak ápr./juni.-ig szeretnék heti 1x v 2hetente. nyáron ugyis egész végig napon leszek. :))
2010. febr. 12. 21:30
 38/63 anonim ***** válasza:
72%

heti 1x-2x szoliba járni 14 évesen :O

gratula (Y)

2010. febr. 12. 22:27
 39/63 A kérdező kommentje:

"heti 1x v 2hetente" gratula h tudsz olvasni. -.-"

b.sszátok meg. miwan ezen az oldalon nem tudnak az emberek olvasni -.-"?? bármit irok ugyis beleködtök..szánalmas...

2010. febr. 12. 22:58
 40/63 anonim ***** válasza:
50%

"Emberek!! Találtam eg yértelmes embert!! :)) Köszönöm válaszoló:)!!"

Ez a válasz 21%-ban hasznosnak tűnik.

""heti 1x v 2hetente" gratula h tudsz olvasni. -.-"

b.sszátok meg. miwan ezen az oldalon nem tudnak az emberek olvasni -.-"?? bármit irok ugyis beleködtök..szánalmas..."

"Neked meg meg kéne tanulni írni ;)"

(van, írok, úgyis, beleköttök)

2010. febr. 13. 11:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!