szoli helyett a bőrbarát magic tan-t ajánlom, vagy olyan szalont, ahol önbarnitó folyadékkal fújnak be. szakszerűen, egyenletesen. szép barna leszel tőle. (narancssárgaság kizárva)
2010. febr. 12. 15:04
12/63 anonim válasza:
ha így érzi jól magát, hát csinálja, istenem...most azért mert 10-15 ember itt aztmondja h neki nemjönbe....attól ő még nemfogja jobban érezni magát. valszeg nemfog élete végéig szolizni, előbbutóbb megunja, nemfog már neki tetszeni, stbstb...mellesleg aki szoliba jár, az nem mind lesz narancssárga, mert nem mind viszi túlzásba.
2010. febr. 12. 15:05
13/63 anonim válasza:
nem rétem miért probléma, hogy nem értünk vele egyet. Elvégre a véleményükre kíváncsi.
2010. febr. 12. 15:17
14/63 anonim válasza:
de nem probléma, én nemírtam h probléma, énis csak a véleményemet írtam meg neki, de vki meg nekem írt vmit csak arra reagáltam....
2010. febr. 12. 15:18
15/63 A kérdező kommentje:
1x vagyok fiatal.. és nem akarok halálba menni szoli miatt. heti 1x 5percre. Nem cigizek nem iszok mint a korombeliek. Ugyhogy sztem ha kárt is teszek magamba nem annyit mint a többiek.
2010. febr. 12. 15:21
16/63 A kérdező kommentje:
Ja és még csak annyit, hogyha a mai világban levegőt veszünk az is káros mert szennyezett. Ugyhogy ennyit erről! Mi az egészséges manapság??
2010. febr. 12. 15:24
17/63 anonim válasza:
hát mondom ha így jobban érzed magad, menj. nemfogsz belehalni.
2010. febr. 12. 15:24
18/63 anonim válasza:
ma suliba eszembejutott a kérdésed és elmondtam a haverjaimnak. ugy öszintén?
16 fiúból 2nek tetszenek a szolizott lányok...
én a maradék 14be tartozok és ugy gondoljuk h lehet szolizni, de ne gyakran, szal nemzavarna h mondjuk egy csaj egy nyáron 2szer 3szor megtenné, de az agyonszolizott, vagy a túl fiatalon elkezdő szolis lányoktól kiráz mindegyikkünknet a hieg :S:S:S
15/F
2010. febr. 12. 15:37
19/63 anonim válasza:
Epp most olvasom az angol Company magazinban,h 35 evnel fiatalabb embereknek 75% megnoveli a szoli a borrak eselyet.Ha havi 1-szer ennek ellenere elmesz szoliba, 50%-kal jobban ki vagy teve a borraknak. A szolariumcsovek 10-szer tobb UV sugarat tartalmaznak,mint a nap 12 es 3 ora kozott (amikor a legjobban sut). 14-29 eves koru szolariumot hasznalo nok kozul ketszer annyi mellrakos kerul ki.
Ezek tenyek.
En is szeretek barna lenni,de elni meg jobban,ugyhogy maradok a barnito kremnel.
2010. febr. 12. 15:41
20/63 anonim válasza:
najó, van nektek egy ötletem. menjetek UV-mentes szoliba. na?????
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!