Gyorsan zsírosodik a hajam. Hogy tudok tőle megszabadulni?
Én örülnék, ha 4-5 napig kibírná! Az enyém vastagszálú és sok hajam van, de így is 2-3 napot bír csak ki. Hetente 2x mosom. Szerintem a tiéd teljesen átlagos mértékben zsírosodik, mert 4 naponta való hajmosás az ideális a tudományos megközelítés szerint. Régen mindig azt mondták, hogy heti egyszer kell mosni. Az rendben is volt addig, amíg nem volt ilyen szennyezett a levegő, szmog, füst, por,... Attól is jobban zsírosodik manapság az ember haja. Meg régen olyan erős samponok voltak, amik tényleg tönkretették a hajat ha sűrűn mosták. Ma már olyan samponok vannak, amit mindennapos használtra fejlesztettek ki, és ha minden nap nem is mosunk hajat velük, de 4-5 naponta nem ártanak a hajnak. (Nem a WU2-re és társaira gondolok, mert azok 2 hét alatt tönkrevágták a hajam. Zsírosodásra vettem, és még zsírosabb lett tőle a hajam, a vége meg totál kiszáradt és törött.)
Használj balzsamot töredezés ellen, pakolásokat. A töredezett részt sajnos semmi nem hozza rendbe, maximum javít a kinézetén, úgyhogy abból mindig vágass 1-2 centit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!