Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szörös a hasam es lany vagyok....

Szörös a hasam es lany vagyok. Mit tegyek? 16/L

Figyelt kérdés

2015. febr. 8. 16:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Gyanta.
2015. febr. 8. 16:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Vagy epilátor. Borotvát inkább ne
2015. febr. 8. 16:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Fotót. Hátha tetszik valakinek.
2015. febr. 8. 16:57
 4/9 anonim ***** válasza:
én szemöldökcsipesszel szedem ki az erősebbeket.
2015. febr. 8. 17:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Mennyire?? Kép esetleg?
2015. febr. 8. 17:11
 6/9 anonim ***** válasza:
szia a fent említetted egyiket se, mert megerősödik. még a gyantától is mivel ezek pihék. Ha gyanta kiszedi akkor már valódi szőrszál fog ott nőni és mehetsz midig gyantáztatni egy idő után így ritkulni fog de ez genetika kérdése is.Az epilátor meg azért nem mert ha gyorsan csinálod vagy rossz szögben tartod nem szedi ki a gyökerestül és olyan mintha borotvával csinálnád. Én azt ajánlom menj el kozmetikushoz és világosítsa ki a szőrt így nem fog látszani. Remélem segítettem.
2015. febr. 9. 09:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Uhh utolsó nagyon szerencsés vagy. Az én hasamon 1-1,5 centis fekete szőrök voltak, nem fogná a gyanta? :DDDDDDDD

18/l

2015. febr. 9. 18:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem írtam olyat, h nem fogná a gyanta.En csak nem ajanlom. A kerdezo meg nem írta, hogy Mekkora szőrszalak vannak a hasán...
2015. febr. 9. 21:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Hat nem az a durva fekete szalak 2 cmsek.. De azert viszonylag nagyok
2015. febr. 9. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!