Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetnék akkor hogyha...

Mit tehetnék akkor hogyha szőrös a hasam és a mellem?

Figyelt kérdés

a mellbimbóm körüli nagyobb szálakat csipesszel kiszedtem, de még így is maradt nem egy két szál (azokat már elég nehéz lenne csipesszel)

a mellem közötti részen is van,

ez semmilyen betegség egyszerűen csak ilyen típus vagyok, viszont nagyon zavar..

arra gondoltam hogy elkezdeném epilálni, a hasam és a melleim, de félek attól hogy szúrni fog (a lábamon epilálás után mindig szúr)

amikor elkezd nőni, attól is félek hogy megerősödik a szőr,

hiszen elég kényes terület..viszont nagyon szeretnék már megszabadulni tőle mert elég kellemetlen lehet egy párkapcsolatban..

esetleg valamilyen tapasztalat az epilálással kapcsolatban? valaki epilálja ezeken a területeken (has, cici)

nagyon félek hogy nem fog ritkulni és szúrni fog, és eléggé el is vagyok keseredve, mert tudom hogy más lányoknak is van csak nem ennyire..

valaki aki hasonló cipőben jár, esetleg kozmetikus, vagy van kozmetikus ismerőse, tapasztalat vélemény akármi.

16/L

2014. márc. 7. 18:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Először is. Fel kéne már fogni, hogy az epilálással, borotválással, nem lesz sem erősebb a szőr. Csak úgy tűnik, mivel a szőrszálakat levágod, így a végük nem kopott, vékony.. Ha nem akarod epilálni, vagy borotválni, ha nem akarod, hogy ott legyen, akkor menj el gyantáztatni. Mást nem tudsz tenni.
2014. márc. 7. 18:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Epilálhatod nyugodtan, vagy gyantáztasd le. Viszont ha nagyon erős,és tovább erősödik akkor én a helyedbe felkeresnék egy orvost.
2014. márc. 7. 18:45
 3/7 A kérdező kommentje:

értem, és köszönöm! abból indultam ki hogy a lábamon milyen volt és lett epilálás után, meg nagyon sok mindent hallottam arról hogy a borotva erősíti a szőrt..

attól is nagyon félek hogy szúrni fog

2014. márc. 7. 18:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Hmm, nekem is vannak mindig szőrök a mellemen... én viszont borotválom és kész :D
2014. márc. 7. 19:07
 5/7 A kérdező kommentje:
az egész melledet? nem nő jobban tőle?
2014. márc. 7. 19:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is borotválom.Nekem a hasam a köldökömig szőrös,a mellemen is van jócskán.
2014. márc. 7. 20:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Felejtsétek el, hogy a szőrzet erősödik.Mert nem. Gondolkodj mielőtt bármilyen hülyeséget elhiszel. Ha a szőrzet borotválkozás után erősödne, akkor apád arca minimum egy gorilla szőrzetéhez hasonlítana, és olyan erős lenne mint egy gyufaszál..

Nézd meg ezt a kis videót. Dr. Papp Ildikó beszél. Téged érdekelhet-

[link]

2014. márc. 7. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!