Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyha kihúzom a szemem,...

Hogyha kihúzom a szemem, sokszor lefolyik, ezért minden percben nézem magam a tükörbe, hogy lefolyt-e. Mit tehetnék hogy ne folyjon le?

Figyelt kérdés
Szinte paranoiás lettem, mert egyszer elhívtam a barátnőm, kimentem WC-re, belenéztem a tükörbe és láttam, hogy teljesen lefolyt a fekete szemfesték. Ezért mindig van egy tükör a zsebemben, és szinte percenként megnézem hogy lefolyt-e. Hogyha nincs nálam tükör rosszul érzem magam, és mindig lefelé nézek hogy ne lássa senki. Segítsetek, kérlek! :(
2009. aug. 30. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél jó minőségű szemfestéket, az nem folyik le. És nem kell rengeteget rákenni, főleg ha nagyon meleg van. Épphogy csak húzd ki, az úgy sokkal szebb szerintem.
2009. aug. 30. 21:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

miylen szemfestéket használsz?

én tust használok,de nem szokott lefolyni.

2009. aug. 30. 21:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Phúú, nem tudom, valami Rossmanos. Olcsó volt, de nem szeretnék drágábbat venni. Inkább nem húzom ki annyira. Köszönöm a tippeket!:)
2009. aug. 30. 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nem alul a nedves reszt huzod ki a szempilladtol a szemed fele eso reszt, akkro ha szemhejpudert taksz ra tartosabb lesz, nem folyik el.

Nekem bevalt, probald ki!

2009. aug. 31. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!