Hogyha kihúzom a szemem, sokszor lefolyik, ezért minden percben nézem magam a tükörbe, hogy lefolyt-e. Mit tehetnék hogy ne folyjon le?
Figyelt kérdés
Szinte paranoiás lettem, mert egyszer elhívtam a barátnőm, kimentem WC-re, belenéztem a tükörbe és láttam, hogy teljesen lefolyt a fekete szemfesték. Ezért mindig van egy tükör a zsebemben, és szinte percenként megnézem hogy lefolyt-e. Hogyha nincs nálam tükör rosszul érzem magam, és mindig lefelé nézek hogy ne lássa senki. Segítsetek, kérlek! :(2009. aug. 30. 20:52
1/4 anonim 

válasza:

Vegyél jó minőségű szemfestéket, az nem folyik le. És nem kell rengeteget rákenni, főleg ha nagyon meleg van. Épphogy csak húzd ki, az úgy sokkal szebb szerintem.
2/4 anonim 

válasza:

miylen szemfestéket használsz?
én tust használok,de nem szokott lefolyni.
3/4 A kérdező kommentje:
Phúú, nem tudom, valami Rossmanos. Olcsó volt, de nem szeretnék drágábbat venni. Inkább nem húzom ki annyira. Köszönöm a tippeket!:)
2009. aug. 30. 21:19
4/4 anonim 

válasza:

Ha nem alul a nedves reszt huzod ki a szempilladtol a szemed fele eso reszt, akkro ha szemhejpudert taksz ra tartosabb lesz, nem folyik el.
Nekem bevalt, probald ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!