Már jó sok napja (nem tudom mennyi, de tényleg elég sok) nem tudok wc-re menni, és mára hányingerem lett tőle, meg fáj a gyomrom. Tudnátok esetleg ajánlani valamit, hogy mit tehetnék? Nem szeretném, hogyha baj lenne ebből.
kedves kérdező!
nekem is sokszor volt ilyen bajom.
de változtattam a táplálkozáson.sok rost kell, de abból is nem mindegy milyen. a káposzta tartalmazza a legtöbbet, és ha rendszeresen fogyasztod minden nap rendes, lágy székleted lesz, csak elég napi egyszer, lehet csalamádé is savanyított káposzta, más zöldségekkel keverve), mellé egyél körtét, és őszi barackot, v fogyassz joghurtokat, pl élőflórás, vagy naturjoghurt.
most , meg vegyél be vmi hashajtót, v kúpot használj, és utána tanácsolnám, h gyógyszertárban van hashajtó tea, érdemes lenne egy kúrát megcsinálnod (egy doboz), mert a bélrendszert méregteleníti, akinek sokszor van szorulása, annak a belek falára sűrűn rakódik le, bélsár, és később gyulladást, rákot is okozhat, ami ugye nem kellemes, negyedévente jó csinálni ilyen tisztító kúrákat, főleg az emésztőszervrendszerre, de mivel kevés infót írtál le, nehéz így segíteni
pl, férfi vagy nő vagy?
otthon vagy , vagy dolgozol egész nap, ha melózól kb mennyit, és fizikai melót végzel e , stresszes életed van e, és milyen a táplálkozásod, ennek tudtában lehetne megválaszolni igazából a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!