S. O. s! Pattanás "lapító" trükkök? :D
Figyelt kérdés
Már megint a legjobbkor jelent meg egy nagy dudor a fejemen, amit kinyomni még nem tudok, de orbitális szarvként ékeskedik a homlokomon. :( Már piros is, mivel próbáltam kinyomni, sikertelenül. Holnap viszont randim lesz álmaim pasijával, sokadszorra jött össze a találka, nem szívesen mondanám le egy ilyen kis piszok pattanás miatt. :D Mit kenjek rá, hogy a lehető legkevésbé látszódjon holnap?2015. febr. 6. 22:52
1/4 anonim válasza:
én akneroxidot szoktam használni a mi nem lekezelhető fázisban. Az leszárítja, de korrektort mindenképp tegyél rá
2/4 A kérdező kommentje:
Hát, így jártam. Jegeltem kicsit, de semmit nem ért. :D Körömvirág kenőccsel kentem be végül és legalább már nem virít a korrektor/alapozó alól, csak duzzadt. :/ De legalább nem fáj.
2015. febr. 7. 16:05
3/4 anonim válasza:
:)
Remélem azért jól sikerül a randi.
Igen, én is neogranormonnal szoktam bekenni, hogy levigye a pirosságot, de azt már csak leszárítás után, hogy a seb szépen gyógyuljon.
4/4 anonim válasza:
akneroxid! és az ilyen nagy dudorokat, amik nem gennyesek, nem érdemes kinyomni, mert semmi nem fog belőlük kijönni, csak jobban begyulladnak és sebesek lesznek. az ilyet jobb békén hagyni, napi kétszer bekenni az akneroxiddal, és hamar csökkeni fog a mérete. korrektorozni is érdemes. gyors segítségnek esetleg vágass-vágj frufrut, hogy eltakarja. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!