Hogyan kell használni a Spiritus salicylatus FoNo VII. Naturland pattanás elleni kenőcsöt?
Egy folyékony lötty, és minden rá van írva a betegtájékoztatóra, cs az nem, h hogyan, mennyit kell használni.
A hátamon levő pattikra ajánlotta a kozmetikusom, és napi 2-3 használat van ráírva, cs nem tudom, h vattakorongra kéne, v csak simán kézbe, aztán felvinni, meg azt is jó lenne tudni, h mennyit, mert az van ráírva, h hámlással járhat, ezért nem akarok túl sokat felvinni... végén még széthámlik az egész hátam. Help pls. :)
15/l
Köszi, és is így gondoltam, h vattára.
Amugy voltam bőrgyógyásznál, de a kozmetikus 1000000-szer többet segített, a bőrgyógyász csak annyit mondott, h valóban érdemes már ezen a ponton foglalkozni vele, erre felírt 1 semmire se jó krémet. És amikor legközelebb mentem, nem volt semmi változás, erre ő felírta ugyanazt, és kijelentette, h amíg látható változás történik, az még több évbe is beletelhet..... Hááát, köszi:DD
Ezért maradok inkább a kozmetikusnál, ő értelmeseket mond, bár ajánlja ő is, h menjek el 1 másik bőrgyógyászhoz...
milyen krémet ajánlott a bőrgyógyász amúgy?
ez a naturlandos cucc nem rossz, de nagyon szárít, nekem sokszor égette a bőrömet eléggé, ezért én abbahagytam a használatát. az akneroxid krém segíthet szerintem.
A bőrgyógyász egy Davercin nevű gélt írt fel, ugyan hűsített, de nem volt semmi változás utána:(
Ami azt illeti rajtam semmilyen krém nem segített még, de hát nem adhatom föl, nem maradhatok pattanásos, annyira sok van rajtam, h annak az esélye, h 2-3 éven belül magától elmúljon, sztem kb. 5%, szóval nem tudom mi van velem, mindent betartok, egészséesen étkezem, sokat iszom, eljárok kozmetikushoz, meg minden..... de semmi:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!