Pattanások, milyen trükkök vannak rájuk?
Ha megengedheted magadnak,akkor menj el egy jo kozmetikushoz.Rendszeres(1-2havonta)kezelessel jo eredmenyeket lehet elerni.De ha elmesz egy borgyogyaszhoz(az ingyen van),megvizsgalja a borodet,es ajanl kifejezetten a te borodnek alkalmas kozmetikumokat.Nagyon sok jo minosegu borapolasi kozmetikumot lehet kapni fiataloknak,amik nem minden esetben dragak.Pl karacsonyra kerhetsz a csaladtol.
Szerintem semmikeppen ne nyomogasd otthon a tukor elott,foleg elozetes alapos tisztitas nelkul.
remélem, még olvasol!
szóval. én azt ajánlom, hogy menj el homeopátiás bőrgyógyászhoz. nekem dr asbóth júlia segített sok évi küszködéstől megszabadítani. és járj el havonta kozmetikushoz is, bár ha szeded a homeopátiás szereket, 1-2 hónap múlva már alig lesz mit kinyomkodnia a kozmetikusnak. sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!