Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pattanások, milyen trükkök...

Pattanások, milyen trükkök vannak rájuk?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok 3 éve nőnek a pattanásaim, és az életem jó részét tönkre teszi. Mitesszerek, begyulladt pattanások, és hegek az arcomon. Ezek ellen mit tehetek? Mert egyszerűen undorodom az arcbőrömtől és mások is ahogy látom.
2011. dec. 2. 00:00
 1/3 anonim válasza:

Ha megengedheted magadnak,akkor menj el egy jo kozmetikushoz.Rendszeres(1-2havonta)kezelessel jo eredmenyeket lehet elerni.De ha elmesz egy borgyogyaszhoz(az ingyen van),megvizsgalja a borodet,es ajanl kifejezetten a te borodnek alkalmas kozmetikumokat.Nagyon sok jo minosegu borapolasi kozmetikumot lehet kapni fiataloknak,amik nem minden esetben dragak.Pl karacsonyra kerhetsz a csaladtol.

Szerintem semmikeppen ne nyomogasd otthon a tukor elott,foleg elozetes alapos tisztitas nelkul.

2011. dec. 2. 04:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, nehezen de leszoktatom magam a nyomogatásról.
2011. dec. 2. 20:21
 3/3 anonim válasza:

remélem, még olvasol!

szóval. én azt ajánlom, hogy menj el homeopátiás bőrgyógyászhoz. nekem dr asbóth júlia segített sok évi küszködéstől megszabadítani. és járj el havonta kozmetikushoz is, bár ha szeded a homeopátiás szereket, 1-2 hónap múlva már alig lesz mit kinyomkodnia a kozmetikusnak. sok sikert!

2011. dec. 20. 05:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!