Glyco-a Sziasztok én elkezdtem használni a glyco a krémet, és mikor abbahagyom utána mikor szabadna sminkelni?
erre gondolsz?
éjszakára használd és hagyd fent, reggel pedig mosd le alaposan, és mindenképpen használj fényvédő krémet az arcodra, mert fényérzékenyít, ami veszélyes dolog.
Köszönöm szépen válaszod!
Mikor tudok sminkelni,nem szeretnék rosszat csinálni, nem tudom lehet e? azt esetleg nem tudod?
kÖSZÖNÖM! Használni fogom a fényvédőt.
Még annyit szeretnék nem tudom az normális e ha viszket tőle az arcom de csak a jobb oldalon 1 kisebb részen és hogy kicsit piros tőle a bőröm?
Köszönöm válaszod!:) Akkor én nem jól csináltam, mert 2 napig egymás után felkentem 1 héten, és lehet hogy ez sok a bőrnek akkor.
Nekem mikor felkenem kipirul a bőröm, akkor viszketést nem tapasztalok, de mikor másnap lemosom délután szoktam érezni ezt a viszketést és bőrpírt, nem vészes, és nem folyamatos a viszketés.
Most akkor szüneteltetem ahogy javasoltad, és 1 hét múlva elkezdem újra, heti 2x.
Ezt a krémet meddig kellene használni, hogy valami látszata legyen, mert lassan jön a napos idő és akkor nem szeretném már kenni.
Valamint ha abbahagyom a krémet mikor lehetne szerinted szoliba vagy napra menni?
igen, akkor lehet, hogy egyszerre túl sok lett a bőrödnek hirtelen. ez a sav amúgy nagyon jó cucc, csak szoktatni kell hozzá a bőrt, utána csodákat tud művelni.
milyen problémára használod egyébként? bőrmegújításra-fiatalításra, vagy pigment vagy pattanásfoltok halványítására?
én konkrétan nem ezt a krémet használom, hanem a paula's choice aha hámlasztóját, már pár használat után láttam, hogy halványodnak a pattanások után maradt hegeim, a bőrömet meg rögtön simává teszi. 1 hónap után már jóval halványabbak voltak a foltok. szóval nem tudom, hogy az isisnél hogy fog menni, de szerintem 1 hónap után már látszani kellene valaminek, de egy tubus után tuti. : D
a szolit hanyagolni kell mellette, ahogyan a napozást is. sőt, ahogy írtam, fényvédőzni kell mellé az arcot. ugye ez a krém úgy működik, hogy a bőr legfelső hámrétegét vékonyítja, hámlasztja, ami miatt szebb, frissebb lesz a bőr, viszont nem tud jól védekezni az uv sugarakkal szemben. ezért kell fényvédő krémet kenni rá, hogy nehogy leégj. épp ezért nem szabad szoliba sem járni. nyáron meg érdemes nem használni, mert nagyon erős a sugárzás. : D szóval szerintem úgy tavasz végéig érdemes használni, szigorúan fényvédővel. miután abbahagytad, 1-2 hétig még ne állj ki napozni. : D mondjuk én nem kedvelem a szolit, mert hiába használ az aha sav fiatalításban, ha utána szolizunk és roncsolódik a bőröm. de ez csak az én véleményem. : ) ha szeretnél szolizni, a krém abbahagyása után hagyj pár hetet, hogy újra meg tudjon vastagodni a bőröd, és bírja a szolit, de légy nagyon óvatos. : )
olvasd el ezeket, ha érdekel a téma : D
Én bőrmegújítás céljából valamint van 1 kicsi foltocskám a szám felett ami nyáron jött elő még azt szeretném halványítani így hát ezért próbáltam meg ezt a krémet, pattanásaim nincsenek de anno voltak és elég tágak a pórusaim valamint nem teljesen sima az arcbőröm felülete, ilyen kis bőrtüskék szoktak lenni rajta és ezáltal nem teljesen sima, inkább olyan érdes a tapintása.
Nem tudom mennyit fog segíteni, eddig nem kentem fel csak 3 alkalommal, de most olyan érdekes a bőröm tőle, ugye amit írtam előző levelemben is a mellett gondolom elkezdett hámlani, bár érdekes mert nem látványos ha megnézem tükörbe, de mikor hozzányúlok mintha pl a bőrradír darabkái peregnének le róla olyan érzés, illetve olyan kis darabkák jönnek le róla. Szóval én még nem látom szebbnek simábbnak.
Ahogy írtad is még lehet idő kell neki, mert nem használtam még csak 3 alkalommal.
Igen a fényvédőt azt használom, és a szoliba se fogok menni ahogy javasoltad ha befejezem a kúrát.
Én sem rajongok a szoliért, de nem szoktam túlzásba vinni, és az arcbarnítót mindig leveszem 1 fokozatra és krémet is használok hozzá.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!