Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért van az, hogy ha nekem...

Miért van az, hogy ha nekem akárhol van pattanás és kinyomom akkor genny helyett vér jön, vagy ha jön is genny akkor utána vér is?

Figyelt kérdés
utálom.
2015. jan. 21. 16:33
 1/2 anonim válasza:

Rosszul csinálod valószínűleg.. :/ Így nehezebben is fog elmúlni.. Gőzöld ki, aztán nyomd ki majd kend be valami szárítós cuccal és ha már "leszáradt" hidratáld.. de ne olajos krémmel.

Én úgy szoktam, hogy kigőzölöm, kinyomkodom, tengeri sós arcradírral leradírozom, aztán megmosom Himalája sós kecsketejes szappannal. Estefelé mikor lefekszem aludni bekenem napozás utáni hidratálóval. (Általában a napozás utáni hidratál a legjobban mivel a leégett bőrnek is arra van szüksége, ill. ez nem zsírosít.) Nekem bevált régebben sok gondom volt vele de most már egyre szebb az arcom és a régebbi nyomokat is eltüntette.. :)

2015. jan. 23. 12:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Mert be van gyulladva.
2015. jan. 23. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!