Extrém zsíros bőrrel mit tudok csinálni?
Egészségesen étkezel? Sportolsz? Nem vagy elhízva? Nincs valami betegséged? Kivizsgáltak rendesen?
Ha a szappan szárít akkor ne használd, nem tesz jót a zsíros bőrnek ha kiszárítják. Ha minden oké belsőleg és még mindig gond van akkor szerezz be egy PHA vagy BHA krémet. Általában segít.
Egyébként magán bőrgyógyászhoz érdemes csak menni. A többit nem érdekli igazán mi bajod.
Én 23 éves lány vagyok és nekem ugyanez a problémám! Főleg az arcbőröm zsírosodik. Van rá egy nagyon hatékony és olcsó megoldás! Én hetente többször ecetes vízzel mosakszom. Eltávolítja a zsírt és 1-2 napra meg is szünteti a zsírosodást. Egyáltalán nem marja a bőrt, sőt kifejezetten széppé és selymessé teszi.
Valójában heti 2-3 alkalommal kellene ecetes vízben fürdeni, de nekem nem mindig van időm a fürdésre. Zuhanyzásnál ugyanúgy meg lehet oldani, de akkor viszont minden nap kell alkalmazni. Nekem nagyon bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!