Mit tudnék csinálni, ha túl rövidre vágták a frufrumat?
Szinte már a sírás kerülget mikor tükörbe nézek. Annyira rövid, hogy fel sem tudom csatolni anélkül, hogy ne nézzek ki totál idiótán. Hajráf szintén nem fogja fel. Ha lent hagyom meg fél órás (ha nem több) kínlódás mire fogjuk rá, hogy tűrhetően (de nem jól!) néz ki.
Ami még rosszabb, hogy miután belövöm, 10 perc és megint vmi rettenetes, mert mostanság elég sokszor ködös-esős az idő, ami az én hajam egyik legnagyobb ellensége. Kócos, vattaszerű és zsíros hatású lesz.
Még egy probléma, hogy természetesen hullámos és vékonyszálú a hajam, és a vasalással sem megyek sokra, mert azonnal visszaugrik.
És ha ez nem lenne elég, még ketté is szeret válni a legrosszabb helyen ez a rövid, mindenfelé göndörödő, zsíros kócos vattaszerű frufrum.
Valaki segítsen, mert megbolondulok!
2 lehetőséged van:
1. valami harrypotteres varázslattal megnöveszted
2. megvárod, míg megnő (kb. 1 cm-t nő 1 hónap alatt)
Az elsőre elég kevés esélyt látok, így marad a 2.
Köszönöm a válaszokat. Majd kipróbálok mindent.
Igazából az a baj, hogy nem vagyok hozzászokva ehhez, hogy ennyit kelljen kínlódnom a hajammal. Már nagyon rég nem volt rövid frufrum, de mikor volt sem emlékszem, hogy ennyi baj lett volna vele.
Most meg kelhetek majd még korábban, hogy valamit kezdjek a fejemmel, nem elég fél 6-kor. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!