Szörnyen gyorsan zsírosodó hajjal mit tudok csinálni?
1 héten 2x mosom a hajam de valamikor kénytelen vagyok 3x mert 1 nap után rögtön zsíros lesz.
A head & shoulders-nek a citrus fresh zsíros hajra való sampontját használom. Valamikor használtam a garnier goodbye damage sampont használtam de akkor még gyorsabban zsírosodott. Szinte majdnem minden sampont/balzsamot kipróbáltam és már nagyon idegesít hogy 1x alig tudom kiengedni a hajam mert már akkor tiszta zsír. Az párnám huzatát is gyakrabban húzom át nem szoktam fogdosni napközbe és még a fésűket és a hajvasalóm is mindig tisztítom. De csak a töveknél olyan zsíros. A száraz sampon meg alig használ.:/ SEGÍTSETEK!:(
A Head & Shoulders az egyik legrosszabb sampon, amit csak lehet kapni. Próbálj ki olcsóbb, kímélő samponokat, amiket nem reklámoznak orrba-szájba. Ne használj zsíros hajra valót, mert azok túlságosan kiszárítják a fejbőrt, aminek hatására csak még könnyebben fog a haj újrazsírosodni. Normál hajra valót használj.
Igyál sok vizet, és hanyagold a zsíros, cukros, félkész kajákat, na meg a Mekit és társait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!